The Paperboy -elokuva: Näin Nicole Kidmanin orgasmi kuvattiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Ohjaaja paljastaa: Näin Nicole Kidmanin orgasmi kuvattiin

Nicole Kidman avaa elokuvateattereissa pyörivässä rikosdraamassa The Paperboyssa itsestään uuden puolen.

24.1.2013 12:38

Valkokankaalla nähdään kovapintainen ja avoimen seksuaalinen nainen, joka rakastuu vaaralliseen mieheen. The Paperboy -elokuvan alkupuolen vankilakohtaus antaa piut paut Nicole Kidmanin aiemmille hienostorooleille. Kuumottavan visiitin aikana hänen esittämänsä Charlotte muun muassa teeskentelee saavansa orgasmin neljän miehen silmien alla. - Meissä kaikissa on valoisat ja pimeät puolemme. Näytellessä voin mennä alueille, joille en koskaan omassa elämässäni menisi, Kidman kertoo viime toukokuussa Antibesissa, joka on suosittu turistikaupunki Ranskan Rivieralla - Cannesin ja Monacon vieressä. Luksushotellin rannassa Kidman on kaukana Tennesseestä, jossa hän asuu muusikko Keith Urbanin kanssa. Urbanin kanssa Kidmanilla on kaksi lasta ja toiset kaksi entisen aviomiehensä, näyttelijä Tom Cruisen kanssa. - Minulle kotielämäni on pyhättöni ja virkistyksen lähteeni. Työni kautta voin karkottaa demonini, mitä ikinä ne ovatkaan, Kidman sanoo arvoituksellisesti.

Esimerkiksi Kidman ottaa draaman Rabbit Hole (2010), jossa hän näytteli poikansa kuolemaa surevaa vanhempaa. - Se oli minulle tuolloin uutena äitinä erittäin tärkeä elokuva. Jos mitään tapahtuisi omalle lapselleni, haluaisin kuolla. Siihen asemaan asettuminen oli katarttista, koska saatoin sulatella roolin kautta sellaisen kivun läpikäyneiden ihmisten kokemuksia.

Uuden elokuvansa The Paperboyn vankilakohtauksessa Nicole Kidmanin näyttelemä Charlotte teeskentelee voimakkaan orgasmin. Kidmanin strategiset paikat eivät kohtauksessa paljastu, mutta kamera viipyy pitkään sekä tähden pikkuhousuissa että huohottavassa suussa.

Ohjaaja Lee Daniels paljasti Ilta-Sanomille, miten kohtaus kuvattiin.

- Emme harjoitelleet tätä kohtausta ja puhuimme etukäteen vain lyhyesti, mitä siinä tapahtuu. Nicole ei tiennyt, missä kamerat olivat. Useimmat näyttelijät olisivat tulleet tarkistamaan monitoreista, miltä kohtaus näyttää, mutta hän luotti minuun täysin. Se jännitti minua, joten halusin onnistua, Daniels tunnustaa.

- Jumala varmasti työskenteli kanssamme sinä päivänä, sillä Nicole muuntautui täysin Charlotteksi. Se oli minulle maaginen hetki. Se, mitä kankaalla näkyy, oli se, mitä sinä päivänä tapahtui.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?