Satuhäät-sulhanen jatkoajalla: Migreeni olikin aivoverenvuoto - Viihde - Ilta-Sanomat

Satuhäät-sulhanen jatkoajalla: Migreeni olikin aivoverenvuoto

Illan Satuhäät-parin sulhanen kertoo nauttivansa elämästä nyt jatkoajalla.

21.1.2013 8:49 | Päivitetty 21.1.2013 8:57

Tämän illan Satuhäät-jaksossa Sanna Koski, 43, ja Ossi Koski, 50, saavat toisensa traagisten vastoinkäymisten jälkeen.

Kuusi vuotta sitten tavannut Kosken pariskunta vihittiin 11. päivä elokuuta merellisissä tunnelmissa Seilin saarella parin omalla, vastarakennetulla mökillä. Tärkeää päivää oli mukana todistamassa noin 150 henkeä.

- Häät olivat hirvittävä urakka aikataulullisestikin, sillä ennen häitä rakensimme itse myös juhlapaikkana toimineen mökin ympäristöineen, Sanna sanoo IS:lle.

Ohjelmassa Ossi-sulhanen kertoo, kuinka hän elää jatkoajalla. Nimittäin 12 vuotta sitten hänellä todettiin aivoverenvuoto.

- Aiemmin migreeniksi tulkittu päänsärky olikin merkki vakavammasta vaarasta. Oli joulukuun 4. päivä. Ensin putosin polvilleni ollessani työmiesten kanssa hallissa, puualan yrittäjänä toimiva Ossi kertoo ohjelmassa ja sanoo luulleensa jonkun lyöneen häntä takaraivoon.

Ossin työkaverit toimivat nopeasti ja toimittivat miehen sairaalaan. Tuolloin tilanteen vakavuus valkeni: verisuoni oli puhjennut päästä. Hoitajat kertoivat, että sairaalaan oli viikonlopun aikana tuotu yhteensä kolme vastaavanlaista tapausta, ja Ossi oli ainut elossa selvinnyt. Huonot uutiset jatkuivat, kun Ossille kerrottiin sairaalassa, että myös toinen verisuoni on puhkeamassa. Hänet leikattiin kahdesti, ja hänen tilaansa tarkkailtiin jatkuvasti. Vakava tapaus laittoi Ossin elämänarvot uuteen järjestykseen, ja hän kokee saaneensa lisäaikaa. Sannan mielestä traaginen tapahtuma ei ole vaikuttanut heidän parisuhteeseensa. - Mutta onhan se aina läsnä. Ossi pyrkii välttämään ylimääräistä stressiä ja paineita, Sanna kertoo IS:lle. - Hän on saanut nyt hyvää lisäaikaa. Satuhäät TV2:lla maanantaisin kello 21.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?