Hän on maailman himotuin poikamies! - Viihde - Ilta-Sanomat

Hän on maailman himotuin poikamies!

Yhdysvaltalaislehti valitsi himotuimman sinkkumiehen.

19.1.2013 11:26

Kovana juhlijana ja naistenmiehenä tunnettu prinssi Harry on yhdysvaltalaisen Country&Town -lehden mukaan maailman himotuin poikamies.

Lehti rankkasi listalleen maailman 50 halutuinta poikamiestä eri aloilta.

Harryn pääsy listalle ei yllätä, sillä kuninkaallisen statuksen lisäksi 28-vuotias prinssi hurmaa poikamaisella ulkonäöllään ja supliikin seuramiehen taidoillaan.

Harryn perässä pitkällä listalla olivat muun muassa näyttelijät George Clooney ja Jack Nicholson, muotisuunnittelija Ralph Laurenin poika Andrew sekä presidentti Barack Obaman puheidenkirjoitustiimin päällikkö Jon Favreau.

Prinssi Harry on jo vuosia osannut ottaa kaiken irti villeistä poikamiesvuosistaan. Hänet on nähty juhlimassa useiden kaunotarten kanssa.

Viimeksi syksyllä Harry nostatti kohua juhlimalla Las Vegasissa ilkosillaan. Nettiin vuotaneissa kuvissa räsypokassa hävinnyt alaston prinssi halaili niin ikään alastonta tyttöä hotellihuoneessa.

Harry erosi pitkäaikaisesta tyttöystävästään Chelsy Davysta vuonna 2011. Tämän jälkeen hän on tapaillut liudan neitokaisia seurapiirikaunottarista alusvaatemalleihin, mutta sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?