Jouni Hynynen lyttää kolumnissaan itkua tirauttelevat Vain elämää -tähdet - Viihde - Ilta-Sanomat

Jouni Hynynen lyttää kolumnissaan itkua tirauttelevat Vain elämää -tähdet

Jouni Hynynen lataa kovilla Vain elämää -tähtiä Suur-Tampere-lehdessä julkaistussa Vain helvettiä -kolumnissaan.

16.1.2013 15:44 | Päivitetty 16.1.2013 16:01

Kotiteollisuuden laulaja ei pidä lainkaan siitä, millaiseksi suomalainen viihde on mennyt.

Jouni Hynynen kirjoittaa Suur-Tampere-lehden verkkosivuilla Vain helvettiä -kolumnissaan vuotensa alkaneen kahdella painajaisella: ensin sillä, että Voice of Finland alkaa tv:stä ja toiseksi sillä, että Vain elämää -tähdet suunnittelivat uusia yhteiskeikkoja ja dvd:kin on suunnitteilla.

"Tein ainoan mahdollisen ratkaisun ja pakenin maasta. Kirjoitan tätä todella kaukana Suomesta. Ja kun on kaukana, tajuaa vielä paremmin oman elinpiirinsä naurettavuuden", hän mesoaa kolumnissaan.

Hynynen ei voi ymmärtää, miten Vain elämää -levyt ovat myyneet käsittämättömät 245 000 kappaletta.

"Se on perkeleellinen määrä paskaa. Ajatelkaa kuinka moni suomalainen koti on näiden levyjen takia saastunut."

Hynynen ihmettelee, miksi jatkaa levyjen tekemistä, jos Vain elämää -kaltaiset levyt ovat niitä, jotka vetoavat yleisöön.

"Vain elämää -ohjelman tuotantoyhtiö väittää tekevänsä ”iloista laatuviihdettä”. Tuossa väitteessä ei mene kuin kolme asiaa pieleen. Iloinen, laatu ja viihde. Meillä Karjalassa tajutaan, että kyllä paska on paskaa, vaikka sitä kutsutaankin iloiseksi laatuviihteeksi. Aikuiset ihmiset, nämä niin sanotut tähdet, istuvat pöydän ääressä kitaten punaviiniä ja syöden sisäfilepihviä, välillä avaudutaan ja kerrotaan lapsuuden ja aikuisuuden traumoista, käydään laulamassa kolmen euron taustojen päälle joku kusinen kappale ja sitten halaillaan ja tirautellaan porukalla pienet itkut."

Mitä mieltä olet Hynysen kommenteista?

Asiasta kertoi ensin Stara.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?