Mikko Leppilammen ex-puoliso Emilia televisioon helmikuussa

Julkaistu: , Päivitetty:

Lääkäri Emilia Vuorisalmi ei pelkää uusia haasteita. Hän kuuntelee sydäntään ja tarttuu hetkeen.
Emilia Vuorisalmi (entinen Leppilampi) pyyhältää haastatteluun sunnuntai-aamuna kello kymmenen. 33-vuotias lääkäri ja 7-vuotiaan
Lilia-tyttären äiti on täynnä energiaa. Haastattelun jälkeen Emilian suunnitelmissa on mennä kuntosalille ja sen jälkeen tyttären kanssa luistelemaan. Kun tapaamisemme on päättynyt, Emilia suuntaa kohti treenisalia. Sitten tuleekin puhelu, jossa hän kertoo nauraen, että menee kotiin ja luistelu saa riittää liikunnasta.

Reipas lääkäri nähdään Yle TV2:ssa helmikuun alussa alkavassa
Hehku - toimintaa ja keskustelua omasta hyvinvoinnista -ohjelmassa, jossa hän pureutuu oman alansa aiheisiin ja uskaltaa myös kyseenalaistaa erilaisia hoitomuotoja.

Emilia kertookin, että häntä kiinnostaa erityisesti kokonaisvaltainen hyvinvointi.

- Olen matkannut paljon eri maissa ja tutustunut erilaisiin olosuhteisiin. Minulla on herännyt muun muassa luontainen kiinnostus vaihtoehtoiseen lääkehoitoon. Ohjelmassa saan tavata eri alojen asiantuntijoita ja vertailla sekä kyseenalaistaa hoitomuotoja, Emilia kertoo.

Emilia on yksi ohjelman kolmesta naisesta. Mukana ovat myös
Kiti Kokkonen, joka laittaa elämäntapansa remonttiin, ja
Elina Tanskanen, joka puolestaan etsii yllättäviä näkökulmia hyvinvoinnin ja kauneuden ilmiöihin.

Kevään kestävässä ohjelmassa käsitellään muun muassa masennusta, alkoholinkäyttöä, unettomuutta ja selkävaivoja. Tämän lisäksi kolmikko testaa eri liikuntamuotoja sekä selvittää, miten säilyä hehkuvana ja terveenä arjen kiireen keskellä.

Koska suomalaiset nukkuvat öisin yhä huonommin, Emilia miettii asiantuntijoiden kanssa, mistä on kyse.

- Mietimme alan ammattilaisten kanssa myös ravinnon vaikutusta uneen ja sitä, miten voimme jokapäiväisessä elämässä auttaa omaa hyvinvointiamme ihan pienillä asioilla, Emilia kertoo.

Emilia miettii, että ensimmäinen jakso saattaa hyvinkin kiinnostaa katsojia: siinä testaan naisellisia tanssilajeja ja puhutaan muun muassa naisten juomisesta.

- Asiantuntijan kanssa pohditaan, mikä on oikeanlaista ja tervettä alkoholin nauttimista, ja siinä paljastetaan myös niin sanotut alkoholin turvarajat, Emilia kertoo.

Emilia on sitä mieltä, että lääkärinä ja yli kolmikymppisenä naisena hän osaa tarkastella asioita eri näkökulmista ja hänellä on niihin myös kosketuspintaa.

- Totta kai puhumme yhdessä jaksossa myös seksistä, Emilia naurahtaa ja huomauttaa katsojien saavan antaa myös palautetta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt