Viihde

Mikko Leppilammen ex-puoliso Emilia televisioon helmikuussa

Julkaistu: , Päivitetty:

Lääkäri Emilia Vuorisalmi ei pelkää uusia haasteita. Hän kuuntelee sydäntään ja tarttuu hetkeen.
Emilia Vuorisalmi (entinen Leppilampi) pyyhältää haastatteluun sunnuntai-aamuna kello kymmenen. 33-vuotias lääkäri ja 7-vuotiaan
Lilia-tyttären äiti on täynnä energiaa. Haastattelun jälkeen Emilian suunnitelmissa on mennä kuntosalille ja sen jälkeen tyttären kanssa luistelemaan. Kun tapaamisemme on päättynyt, Emilia suuntaa kohti treenisalia. Sitten tuleekin puhelu, jossa hän kertoo nauraen, että menee kotiin ja luistelu saa riittää liikunnasta.

Reipas lääkäri nähdään Yle TV2:ssa helmikuun alussa alkavassa
Hehku - toimintaa ja keskustelua omasta hyvinvoinnista -ohjelmassa, jossa hän pureutuu oman alansa aiheisiin ja uskaltaa myös kyseenalaistaa erilaisia hoitomuotoja.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Emilia kertookin, että häntä kiinnostaa erityisesti kokonaisvaltainen hyvinvointi.

- Olen matkannut paljon eri maissa ja tutustunut erilaisiin olosuhteisiin. Minulla on herännyt muun muassa luontainen kiinnostus vaihtoehtoiseen lääkehoitoon. Ohjelmassa saan tavata eri alojen asiantuntijoita ja vertailla sekä kyseenalaistaa hoitomuotoja, Emilia kertoo.

Emilia on yksi ohjelman kolmesta naisesta. Mukana ovat myös
Kiti Kokkonen, joka laittaa elämäntapansa remonttiin, ja
Elina Tanskanen, joka puolestaan etsii yllättäviä näkökulmia hyvinvoinnin ja kauneuden ilmiöihin.

Kevään kestävässä ohjelmassa käsitellään muun muassa masennusta, alkoholinkäyttöä, unettomuutta ja selkävaivoja. Tämän lisäksi kolmikko testaa eri liikuntamuotoja sekä selvittää, miten säilyä hehkuvana ja terveenä arjen kiireen keskellä.

Koska suomalaiset nukkuvat öisin yhä huonommin, Emilia miettii asiantuntijoiden kanssa, mistä on kyse.

- Mietimme alan ammattilaisten kanssa myös ravinnon vaikutusta uneen ja sitä, miten voimme jokapäiväisessä elämässä auttaa omaa hyvinvointiamme ihan pienillä asioilla, Emilia kertoo.

Emilia miettii, että ensimmäinen jakso saattaa hyvinkin kiinnostaa katsojia: siinä testaan naisellisia tanssilajeja ja puhutaan muun muassa naisten juomisesta.

- Asiantuntijan kanssa pohditaan, mikä on oikeanlaista ja tervettä alkoholin nauttimista, ja siinä paljastetaan myös niin sanotut alkoholin turvarajat, Emilia kertoo.

Emilia on sitä mieltä, että lääkärinä ja yli kolmikymppisenä naisena hän osaa tarkastella asioita eri näkökulmista ja hänellä on niihin myös kosketuspintaa.

- Totta kai puhumme yhdessä jaksossa myös seksistä, Emilia naurahtaa ja huomauttaa katsojien saavan antaa myös palautetta.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Nainen tuskailee HS:ssä työstä kieltäytyvän puolison elättämistä: ”Pitääkö laskelmissa huomioida, että hän tarjoaa hellyyttä, seksiä ja seuraa?”
   Kotimaa
  3. Edis Tatlin taidokas temppuilu mykisti tv-katsojat – ”On tapahtunut lajinvalintavirhe”
   Tanssii tähtien kanssa
  4. Näyttelijä Kari Väänänen paljasti Ylellä: sai uskomattoman puhelun Yhdysvalloista – Steven Spielberg halusi mukaan hittielokuvaansa
   TV & elokuvat
  5. Kiira Korpi otti terävästi kantaa keskusteluun lapsien valmentamisen metodeista: ”Pitäisi olla ehdottomasti kiellettyä”
   Taitoluistelu
  6. Tätä et nähnyt tv:ssä: Jone Nikulan Hanna-vaimo kruunattiin TTK:n kulisseissa vuoden tanssinopettajaksi – asteli hakemaan palkintoa verkkareissa
   Viihde
  7. Tunti sitten
  8. Suomen suurlähetystö hämmästyi ja ohjeistaa ruotsalaisia – ”Saunassa ei syödä ruokaa”
   Kotimaa
  9. Harvinainen yhteiskuva: Pekka Pouta saapui Tanssii tähtien kanssa -lähetykseen Mari-vaimonsa kanssa
   Viihde
  10. Ketkä raivaavat tiensä Tanssii tähtien kanssa -finaaliin? Grafiikka seuraa pistetilannetta hetki hetkeltä
   Viihde
  11. 5 asiaa, joita miehet toivovat kumppaniltaan – ”Haluan puhua tunteistani”, sanoo Lasse
   Seksi & Parisuhde
  12. Trump hämmensi puheillaan suomalaisten metsien haravoinnista – Niinistön kommentit IS:lle leviävät maailmalla
   Ulkomaat
  13. Näytä lisää