Duudsonien Jukka kertoo, mistä ruuhkatempussa oli kyse - Viihde - Ilta-Sanomat

Duudsonien Jukka kertoo, mistä ruuhkatempussa oli kyse

Duudsonien tempusta Helsingin keskustassa tuli poliisiasia, kun kolmea Duudsonia epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Duudsonit tukkivat Mannerheimintien. Kuva: Markus Miettinen / Metro Lukijan kuva­

10.1.2013 11:43

Duudsonien Jukka Hildén kertoo IS:lle, että Mannerheimintien tempauksessa oli kyseessä seuraa johtajaa -tyyppinen leikki, joka kuului uuden ohjelman kuvauksiin. - Lähetin kaikille Duudsoneille viestin, että aiheuta ruuhka. Jarno sattui olemaan Mannerheimintiellä, sen piti toteuttaa se siinä. Ilmeisesti sai jotakin aikaankin, Hildén hekottelee. - Tämä oli tylsyyden vastaista taistelua. Pelin henki on, että tehtävä tehdään. Eiköhän jengi sen verran ruuhkassa kestä, että joutuu vähän venailemaan. Emme aiheuttaneet kenellekään vaaraa. Hildén vahvistaa, että "poliisit ovat soitelleet". - Olen kuullut, että tässä joku tutkinta on. Vastuu kannetaan ja jos sakkoja tulee, ne kuitataan. Jukka Hildén suoritti oman tehtävänsä Helsingissä keskiviikkona. - Olen tänään uponnut jäihin seuraa johtajaa -pelin puitteissa. Se oli aika kylmää tsägää. Olin vedessä varmaan viisi minuuttia. Kun pääsin ylös, oli mennyt vartti. Pääsin ihan itse itseni nostamalla ja pyörimällä. Oli ihan saakelin kylmä. Ekana rannalla yritin laittaa viestin: thanks, mission complished, tehtävä suoritettu.

- En kuitenkaan pystynyt, koska olin niin jäässä. Ei auttanut kuin etsiä kahvila, jonka aulassa voi ottaa märät vaatteet pois. Löysin pöytäliinan, johon kietouduin. Tuli hyvä fiilis, että tuli tehtyä jotakin. Tavalliselle päivälle jäätävä piristys. Jukka Hildén pysyy salaperäisenä, koska materiaali tullaan näkemään televisiossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?