Satuhäät-parille vauva tulossa! - Viihde - Ilta-Sanomat

Satuhäät-parin ilouutinen: Vauva tulossa!

Eilisessä Ylen TV2:n Satuhäät-kauden aloitusjaksossa toisensa saivat jyväskyläläiset Susanna ja Rauno Tuovinen.

Susanna ja Rauno tapasivat maaliskuussa 2011. Ensimmäisellä kesälomareissulla Rauno tiedusteli, aikooko aiemminkin naimisissa ollut Susanna vielä kihloihin. - Vastasin, että sinun täytyy ottaa siitä selvää, Susanna kertoo.­

8.1.2013 12:56

Jaksossa nähtiin kuinka Rauno Tuovinen ei Vihkitilaisuudessa ollut saada liikutukselta sanoja suustaan, ja hääjuhlassakin hän kaipaili nenäliinoja. Lisää tunteikkaita hetkiä on tiedossa, sillä helmikuun alussa on pariskunnan lapsen laskettu aika. - Tämä on Raunon kanssa ensimmäinen ja viimeinen lapsi. Alkaa olla työlästä tämä raskaana oleminen, Susanna Tuovinen kertoo IS:lle sohvan pohjalta.

Lapsi on 31-vuotiaan Susannan viides. Hänellä on edellisestä suhteestaan 3-vuotias tyttö ja sitä edellisestä avioliitosta 12- ja 13-vuotiaat tytöt sekä 8-vuotias poika. Raskauden ensimmäiset 16 viikkoa hän kärsi valtavasta pahoinvoinnista. - Kuljin aamulla yläkerrasta alas sohvalle, jossa olin vessareissuja lukuun ottamatta. Olin aivan lamaantunut. Sitten alkoivat fyysiset oireet. Susannan mukaan kolotusta oli "päästä varpaisiin", sen lisäksi mieli on myllertänyt koko ajan.

Aviomies Rauno, 33, on tukenut vaimoaan tiiviisti. - Ilman häntä perhe ei olisi varmasti enää edes pystyssä. Pariskunta ehti seurustella noin kahdeksan kuukautta, kun Rauno kosi Susannaa. Häitä juhlittiin vuoden seurustelun jälkeen. Yhteinen lapsi ei ollut itsestään selvä asia. - Tiukasti sanoin, etten välttämättä lähde tähän viidettä kertaa. Rauno halusi kuitenkin lapsen, ja onhan oma aina oma.

Susannan mukaan Rauno on tunteellinen myös arjessa. - Meillä itketään usein - oli kyseessä sitten hyvä tai huono asia. Huomionosoituksetkin ovat arkipäivää: välillä aamuisin Rauno tuo aamiaisen sänkyyn, ja töistä kotiin tultuaan hän pyöräyttää sämpylöitä. Kukkiakin Rauno tuo. - Yhdessä vaiheessa niitä tuli niin tiuhaan, etten ehtinyt edes huomata, kun kimppu vaihtui pöydällä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?