Tony Iommi kertoo nähneensä kummituksia - Viihde - Ilta-Sanomat

Tony Iommi kertoo nähneensä kummituksia

Black Sabbath -kitaristi Tony Iommi kertoo oman ja yhtyeensä tarinan yhdessä T. J. Lammersin kanssa kirjoittamassaan kirjassa Iron Man - Muistelmat (Like).

4.1.2013 10:57 | Päivitetty 4.1.2013 12:29

Tony Iommi kertoo muistelmissaan tavanneensa useitakin kummituksia.

Eräs niistä asusteli Iommin vaimon vanhempien omistamassa kartanossa Carlislessa.

- Eräänä yönä olin olohuoneessa ja salkkuni oli auki. Suljin sen ja menin yläkertaan vuoteeseen. Kuulin kovan pamauksen ja juoksin takaisin alakertaan. Yksi tauluista oli tipahtanut seinältä. Menin olohuoneeseen, ja salkkuni oli auki. Kun kerroin asiasta appivanhemmilleni, he sanoivat: "Kyllä täällä kummittelee. Mutta aave on ystävällinen."

- Minulla on aina ollut kyky nähdä asioita, joita useimmat ihmiset eivät näe. Siitä on vaikea puhua, koska jengi ajattelee aina, että joopa joo, jätkä on vetänyt vähän liikaa kamaa. Mutta olen ihan oikeasti nähnyt juttuja, niin kuin sen Carlislen kummituksen. Näin sen päivänselvästi.

Kerran Black Sabbath oli vuokrannut linnan harjoituspaikakseen. Iommi ja basisti Geezer Butler näkivät linnan käytävillä oudon hahmon.

- Se oli eräänlainen musta hahmo, joka meni asevarastoon. Vilkaisimme toisiamme ja menimme hahmon perässä asevarastoon, mutta huoneessa ei ollut ketään. Pelkkä tyhjä huone, jossa oli iso pöytä täynnä aseita, ja seinillä miekkoja ja kilpiä. Eikä mitään muuta. Siellä ei ollut muita oviakaan. Tilanne hämmensi meitä.

- Otimme yhteyttä linnan omistavaan naisen ja hän kysyi: "Oliko se sellainen hattupäinen mies?" Vastasin, että me näimme vain jonkin hahmon lähestyvän. "Juu, se on se-ja-se, linnan kummitus. Saatatte ajoittain nähdä tyypin."

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?