Viihde

Satuhäät-sulhanen itkee alttarilla: Lisää nessuja, sa****a!

Julkaistu:

Satuhäät-ohjelman kahdeksas kausi alkaa maanantaina. Tunteikkaassa avausjaksossa ei vältytä kyyneleiltä.
Ensi viikolla TV2:lla jatkuu suosikkisarja Satuhäät, jossa suomalaisparit kertovat oman rakkaustarinansa, ja kamerat seuraavat parin taivalta alttarille.

Ensimmäisessä tunteikkaassa jaksossa tanssitaan vuoden verran seurustelleiden Susannan ja Raunon häitä. Vihkitilaisuudessa kolmekymppinen Rauno ei meinaa saada sanoja suustaan. Kyyneleet virtaavat miehen poskelle hänen nieleskellessään vihkivaloja.

- Lisää nessuja saatana, liikuttunut sulhanen vitsailee hääjuhlassa.

Rauno ja Susanna ovat olleet häiden koittaessa yhdessä reilun vuoden. Pariskunta tapasi jyväskyläläisessä karaokeravintolassa, jossa laulua harrastava morsmaikku työskentelee osa-aikaisesti. Susannalla on edellisistä suhteista neljä lasta, jotka ovat ottaneet uuden isäpuolen tervetulleeksi perheeseen. Osoittaakseen rakkautensa Raunolle Susanna päättää laulaa häissä sulhaselle omistetun kappaleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Sä olet kyllä yhtä huokausta koko mies, Susanna seisoo Raunon rinnalla ja katselee kirkkain silmin tuoretta aviomiestään.

Ohjelmaan haki kahdeksannelle tuotantokaudelle vähemmän hääpareja verrattuna edelliseen kauteen. Mukaan haki vajaat 80 paria, kun edelliselle kaudelle hakijapareja oli 120. Sarjan tuottaja
Juha-Pekka Ristmeri kuitenkin kertoo, että kattaus on monipuolinen ja erityisesti romantiikannälkäisiä hemmotellaan.

- Olemme ensisijaisesti kiinnostuneita mielenkiintoisista ja erikoisista tarinoista. Emme varsinaisesta hääjuhlasta. Halusimme tämän parin avausjaksoon, sillä mies osoittaa tunteensa poikkeuksellisen avoimesti, Ristmeri kertoo.

- Olemme ottaneet askeleen siihen suuntaan, että haluamme tarjota katsojille romantiikkaa ja hunajaisia tarinoita, tuottaja jatkaa.

Satuhäät on tuottajan mukaan sen kaltainen ohjelma, ettei mitään tarvitse lisätä tai jättää pois. Sarjassa esiintyvät hääparit ovat ohjelmassa omana itsenään, eikä tarinasta jätetä mitään kertomatta, jos ei ole tarve. Harvemmilla ohjelmaan ilmoittautuneilla pareilla on tarve päätyä julkisuuden henkilöiksi.

- Luulen, että siinä on se oman rakkaustarinan erityisyys, jonka parit haluavat kertoa koko maailmalle, tuottaja miettii.


Satuhäät TV2-kanavalla maanantaina 7.1.2013 klo 21

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt