Viihde

Ville Haapasalo keskiviikon tv-tähti - näin hän on muuttunut!

Julkaistu: , Päivitetty:

Ville Haapasalo on keskiviikon tv-tähti. Yle Teemalla esitetään tänään klo 19 hänen Käki-elokuvansa vuodelta 2002. Klo 21 Teemalla alkaa Haapasalon uusi sarja Suomensukuiset 30 päivässä.
Ville Haapasalo, 40, nousi Venäjällä tähdeksi vuonna 1995 elokuvassa Metsästyksen kansallisia erikoisuuksia.

Suomessa miehestä tuli kuuluisuus Käki-elokuvan ansiosta vuonna 2002. Alexander Rogoshkinin erilainen sotafilmi sijoittuu jatkosodan lopun Suomessa. Saamelaistyttö (Anni-Kristiina Juuso), suomalainen (
Ville Haapasalo) ja venäläinen sotilas kohtaavat järvellä. Anni-Kristiina Juuso ja Haapasalo palkittiin rooleistaan Moskovassa.

Haapasalolta alkaa tänään Yle Teemalla uusi sarja Suomensukuiset 30 päivässä.

- Ehdotus sarjaan tuli Yleltä. Mietin pitkään, onko aihe sellainen, josta saataisiin riittävästi irti. Lopulta varmistuin asiasta, koska Venäjän suomensukuisista kansoista tiedetään niin vähän, Haapasalo kertoi IS:lle loppusyksynä.

Haapasalo on Venäjällä superjulkkis, ja on ollut sitä jo vuosikausia.

- Jos tavallisella ihmisellä menee viisi minuuttia kulkea moskovalaisen kauppakeskuksen läpi, minulla siihen menee 50 minuuttia, koska joudun kirjoittamaan nimikirjoituksen useimmille vastaantulijoille. Ja koko ajan joku on ottamassa kuvaa minusta, Haapasalo kertoi.

Hän sanoi, että jokainen venäläinen, jolla on televisio, tuntee hänet.
Julkisuudella on hintansa - myös Venäjällä. Haapasalo ei kulje suurissa kaupungeissa juuri mihinkään ilman turvamiestä.

- Se on pakollista. Työnantajani on hankkinut sellaisen minulle, vaikka itse en koe sitä aina kovinkaan tarpeelliseksi. Kaikkeen pitää varautua. Venäjällä voi sattua mitä tahansa, Haapasalo sanoi.

Mutta turvattomaksi hän ei ole Venäjällä oloaan tuntenut.

- Julkisuuskuvani Venäjällä on sellainen, että olen aika tavallinen jamppa, ja siksi ihmisten on helppoa tulla kanssani juttelemaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt