Peuran suojatie, sankaripossu, jekuttajakissa ja kengurukoira - vuoden hauskimmat viihdevideot! - Viihde - Ilta-Sanomat

Peuran suojatie, sankaripossu, jekuttajakissa ja kengurukoira - vuoden nokkelimmat viihdevideot!

Vuosi vaihtuu muutaman päivän päästä, mutta ehdit vielä muistelemaan, millaiset viihdevideot saivat hymyn huullille, röhönauramaan tai ihailemaan eläimen nerokkuutta vuonna 2012.

28.12.2012 11:29

Vuoden hulvattomin pätkä oli radiotallenne amerikkalaisesta naisesta, joka suivaantui jouduttuaan liian moneen peurakolariin. Hän oli kiinnittänyt huomiota siihen, että onnettomuuspaikoilla on aina peuraliikennemerkki.

Nainen ei tajunnut, että kyseessä on liikennemerkki, joka varoittaa peuravaarasta. Hän luuli merkin tarkoittavan peurojen suojatietä.  Tuohtunut nainen soitti Y94 Playhouse Fargon radioasemalle pyytääkseen viranomaisia siirtämään peuramerkit pois vilkkaasti liikennöidyiltä teiltä turvallisemmille alueille, joissa peurat voivat merkit huomatessaan vaaratta ylittää tien.

- Miksi rohkaisemme peuroja ylittämään tien vilkkailla valtateillä? hän puhisi eikä tajunnut radiojuontajien hihittävän luurin toisessa päässä. Kengurukoira

Heinäkuussa iloa toi sekarotuinen metsästyskoira Megan ja jackrussellinterrieri Molly, jotka rakastavat heinäpeltoja.

Muistatko vielä, kuinka Megan pomppi menemään kuin kenguru? Katso video täältä! Sankaripossu

Syyskuussa sankaripossu pelasti vuohen vesihädästä. Vuohiparka joutui veden varaan kotieläinpuistossa ja uikutti apua tuskaisesti. Huudon kuuli sankaripossu, joka hyppää veteen, ui määrätietoisesti vuohen luo ja näytti sille tien turvaan. Katso uskomaton video possun nerokkuudesta täältä! Jekuttajakissa

Santi-kissa jekutti Walter-pentua. Walter jahtasi omistajien kuvaamalla videolla 1,5-vuotiasta Santi-kissaa, joka päätti päästä eroon koirareppanasta. Katso täältä, miten Santin jekutus onnistui!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?