Jethro Rostedtin ja miljonääri Kai Mäkelän kostea illanvietto: "Nyt nollataan!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Jethro Rostedtin ja miljonääri Kai Mäkelän kostea illanvietto: "Nyt nollataan!"

Jethro Rostedt päätyy Ylen Elämä pelissä -ohjelmassa viihteelle miljonääri Kai Mäkelän kanssa.

21.12.2012 7:00

Ylen Elämä pelissä -ohjelmassa elämänlaatuaan parantava kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt asetti ohjelman ykköstavoitteikseen johtamistaitojen kehittämisen, tupakanpolton lopettamisen ja terveellisempien rentoutumistapojen löytämisen.   Tulevana sunnuntaina nähtävässä valmennusajan koontijaksossa Rostedt kertoo heti alkuun nollaavansa työpaineet mieluiten alkoholilla.

Muunlainen rentoutuminen ei edes kiinnosta, sillä alkoholi toimii miehen mielestä parhaiten.

- Olisihan se hienoa sanoa tässä, että minä en enää koskaan juo kaljaa, minä menen kolmeksi tunniksi sienimetsälle ja sen jälkeen mulla on paineet ohi. Eihän se s*****a niin ole, se on täyttä bullshittiä, mies paukuttaa.

Psykologi Ilona Rauhala yrittää saada Jethroa löytämään vähemmän kehoa kuluttavia tapoja rentoutua, mutta kuntoutusjakson neljännellä viikolla nähdään, kun Rostedt päätyy niin ikään ohjelmassa mukana olevan miljonääri Kai Mäkelän kanssa Helsingin yöelämään.

Kaksikko kuvataan yhdessä ravintolan pokeripöydän ääressä. Rostedt kippistelee iloisesti kameralle ja kertoo kaksikon tehneen rattoisan illan aikana bisnessuunnitelmia.

Molemmat ovat silminnähden maistissa ja tunnelma pokeripöydän ääressä on hilpeä.

- Niinku ollaan puhuttu tässä ohjelmassa, niin nyt nollataan, Jethro julistaa.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa lokakuussa työnarkomaaniksi tunnustautuva Rostedt sai kuulla eliniänodotteensa olevan nykyisillä elintavoilla 64 vuotta, mikä on kymmenisen vuotta vähemmän kuin keskimääräinen miehen elinikä.

Luvun näkeminen oli miehelle todella kova paikka.

- Se oli karmea paikka. Onhan minulle usein sanottu, että älä tee niin paljon töitä ja lepää enemmän, mutta kyllä minulta silti meinasi päästä parku ja tulla paskat housuun, kun näin sen lukeman. Se oli inhottavaa ja hirveä tosiasia kohdata, varsinkin, kun omat muksut ja koko suku näkevät saman tuloksen, järkyttynyt Jethro sanoi tuolloin IS:lle.

Elämä pelissä sunnuntaina TV1:llä kello 18.15

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?