Paul McCartney esiintyi Nirvanan kanssa - ei yrittänyt Kurtiksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Paul McCartney esiintyi Nirvanan kanssa - ei yrittänyt Kurtiksi

Maailma kohisi, kun uutinen Paul McCartney noususta samalle lavalle Nirvanan hengissä olevien jäsenten Dave Grohlin ja Krist Novoselicin kanssa julkaistiin.

13.12.2012 9:26

Nirvana-laulaja Kurt Cobainin leski Courtney Love oli jo ehtinyt vetää herneet nenäänsä kuultuaan uudesta kokoonpanosta, joka lupasi yhdistää sukupolviensa tärkeimmät yhtyeet The Beatlesin ja Nirvanan.

Loppujen lopuksi supermyrsky Sandyn hyväntekeväisyyskonsertissa 12.12.12 ei vedetty Nirvana-covereita.  Sir Paul McCartney oli Nirvana-jäsenten kanssa vain yhden biisin ajan Madison Square Gardenissa New Yorkissa pidetyssä konsertissa.

Billboard-lehden mukaan kyse oli uudesta Cut Me Some Slack -kappaleesta, joka tulee Grohlin uuden Sound City - leffan soundtrackille.

Madison Square Gardenin lavalle nousivat hyväntekeväisyyskonsertissa myös muun muassa Bruce Springsteen, The Who, Eric Clapton ja Alicia Keys.

Paul McCartneyn ja Nirvanan yhteisesiintyminen ei ollut ainoa New Yorkin illassa nähty mielenkiintoinen yhdistelmä. Coldplayn Chris Martin muun muassa vetäisi dueton yhdessä REM-yhtyeen Michael Stipen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?