Viihde

Jaajo ja Aamulypsy palaavat Radio SuomiPOPille!

Julkaistu: , Päivitetty:

LIVE
Radio SuomiPOPin  uuden aamushow’n julkistustilaisuus alkoi Sanomatalossa klo 9.
Radio SuomiPOP julkisti tänä aamuna uudet aamujuontajansa. Suurin yllätys oli se, että radioaalloilta vuoden poissa ollut Jaajo Linnonmaa palaa Suomi POPin aamuun.

Linnonmaan kohdalla voidaan puhua erittäin odotetusta paluusta, sillä SuomiPOPin kuulijat ovat toistuvasti toivoneet Jaajoa takaisin.

- Vuosi sitten otin Ounasvaaren laelta pienen mökin ja olen siellä nyt ihmetellyt elämää. Mulla on ollut kaikenlaisia ajatuksia ja haaveita, kuten että ryhtyisin opiskelemaan, menisin valtsikkaan ja ryhdyn kansanedustajaksi – eli alkaisin tehdä jotain oikeita töitä. Samalla kaikkien ajatusteni keskellä olen kuunnellut ihan hirveästi radiota vuoden aikana, ja olen tajunnut että minullakin on vielä hirveästi opittavaa tältä alalta.

- Olen tajunnut myös sen, että hyvä aamuohjelma on järjettömän tärkeä koko päivän kannalta. Uskon että pystyn enemmän vaikuttamaan ihmisten elämään radioissa, jos saan heidän aamunsa alkamaan paremmin, kuin vaikka opiskelijana tai kansanedustajana, Jaajo sanoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jaajon miettiessä elämäänsä vielä Lapissa Radio Suomipopilla toteutettiin talkoot kuluneen syksyn aikana.

- Kysyimme kuuntelijoiltamme, miten he haluaisivat kanavaa kehitettävän ja tulokset olivat selkeät. Kuuntelijat kaipasivat Aamulypsyä ja erityisesti Jaajoa takaisin. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme tuoda maamme kaikkien aikojen menestyneimmän aamukokoonpanon takaisin kanavalle, jonne se kuuluukin, Nelonen Median radioiden sisältöjohtaja Sami Tenkanen sanoo.

Linnonmaan aisapareina tullaan kuulemaan kirjailija-toimittaja Juha VuoristaAnni Hautalaa ja Juha Perälää. Hautala palaa Radio SuomiPOPille The Voicelta. Hän teki Jaajon kanssa Aamulypsyä vuoteen 2009.

Uusi Aamulypsy alkaa Radio SuomiPOPilla 7. tammikuuta 2013.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt