IS listasi Linnan juhlien rohkeimmat puvut vuosien varrelta - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

IS listasi Linnan juhlien rohkeimmat puvut vuosien varrelta - katso kuvat!

IS listasi Linnan juhlien ikimuistoisempia pukuja. Tässä viisi rohkeinta vuosien varrelta.

5.12.2012 16:25

1998: Mari Kiviniemi esiintyi dramaattisessa halkiossa, joka paljasti reittä koristaneen sydäntatuoinnin.

- Se oli sellainen siirtokuva, jonka laitoin vain Linnan juhlia varten. Siihen pukuun se halkio sopi, sillä puku oli kokonaisuus. Valitsen yksityiskohdat aina puvun mukaan.

- Minulla on vieläkin tallella tuo puku. Olen käyttänyt sitä joskus. Sitä pidettiin jo silloin kauniina. Joidenkin mielestä se oli rohkea.

1998: Kirsi Pihan sinipinkissä puvun helmahalkio paljasti kokonaan toisen jalan. Pihalla ei ole iltapuvun valinnasta tarkkoja mielikuvia.

- Se oli jonkun opiskelijan tekemä puku, eikä minulla varmaan ollut siitä mitään näkemystä etukäteen, Piha kertoo.   2007: Aerobicin maailmanmestarin Jouni Viitasen australialainen tyttöystävä Tamerra Jane Rogers häikäisi koko selän paljastavalla luomuksella. Selkä oli koristeltu kivillä.

2007: Tanja Karpela oli Linnan kuningatar vuodesta toiseen. Vuosiin mahtui myös iloja ja suruja: vuonna 2007 Karpela asteli Linnaan rohkeasti vahvan naisen punaisessa juuri eronneena. Myöhemmin myös uusi mies Janne Erjola pääsi näytille ja ilo palasi Karpelan kasvoille.

1973: Professori Timo Sarpanevan puoliso Marjatta Svennevig (nyk. Sarpaneva) oli vuosia Linnan juhlien kuningatar.

- Painoin tuolloin ehkä 46 kiloa, pituutta on 167 senttiä. Suunnittelin nahkapuvun itse. Olin tehnyt mallintöitä. Vartaloni oli kuin olkipillillä, ja oli sama, oliko rintalastaa näkyvissä tai ei. En edes mieltänyt pukua avonaiseksi. Minulla ei ollut mitään näytettävää. Ehkä se olisi tänä päivänä rohkea. Puku olisi vieläkin tyyliäni henkisesti, mutta se ei mahtuisi päälle.

- Minulla ei ole yhtään Linnan juhlien pukua tallessa. Ne on kierrätetty moneen kertaan ja niistä on tehty lasten rooliasuja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?