Kuinka sinä muistat parhaiten legendaarisen Dallas-tähden? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuinka sinä muistat parhaiten legendaarisen Dallas-tähden?

Larry Hagmanin ura on ollut kostea ja vaiherikas. Vaikka syöpä ja vaimon sairaus varjostivat miehen elämää, hän jaksoi vielä viimeisessä julkisessa tapahtumassa punaisella matolla hymyillä kameramiehille.

24.11.2012 14:24

Värikkään elämän elänyt Larry Hagman kertoi syksyllä IS:lle avoimesti, kuinka häntä vihattiin Dallas-hahmonsa J.R:n vuoksi.

- Kyllä, minua vihattiin, tietysti. Mutta samaan aikaan miehet kadehtivat - he halusivat olla kuin J.R. Kaikki halusivat hänen rikkautensa ja yltäkylläisyytensä, hän selitti.

Dallasista ei juonenkäänteitä puuttunut. Kolmannen tuotantokauden viimeisessä jaksossa tuntematon henkilö ampui J.R:ää. Useiden lähteiden mukaan tuotantoyhtiö yritti savustaa Hagmania ulos sarjasta ja hahmolle kirjoitettiin loppu, mutta rakastetun kieroilijan fanit eivät sulattaneet tätä.

Fiktio sekoittui faktaan ja kaikkien huulilla pyöri tuohon aikaan yksi kysymys, kuka ampui J.R:ää? Jopa lehtien sivuilla spekuloitiin, kuka mahtaa olla syyllinen. Fanit joutuivat odottamaan monta kuukautta epätietoisina selviääkö sarjan pahis, ja kuka todellinen ampuja on.

Dallas-tähti eli takavuosina railakasta ja viinanhuuruista elämää. Hagman teki täydellisen elämänmuutoksen sen jälkeen, kun hänellä todettiin kurkkusyöpä viime vuonna. Hän jätti alkoholin ja tupakanpolton kokonaan ja ryhtyi vegaaniksi.

Terveiden elämäntapojen lisäksi Hagman kehui muutama kuukausi sitten marihuanan polton parantaneen hänen elämänlaatuaan. Saksalaislehti Bunte Magazinelle antamassaan haastattelussa Hagman kertoi rankkojen syöpähoitojen kuihduttaneen hänet.

- Marihuana pelasti minut. Laihduin hoitojen aikana 14 kiloa ja painoin lopulta vain 78 kiloa. Marihuanan avulla onnistuin saamaan ruokahaluni takaisin, 185-senttinen näyttelijä paljasti.

Hagmanilla oli muitakin suosikkirooleja Dallasin lisäksi. Hän muun muassa piipahti Täydelliset naiset -sarjassa vuonna 2010.

Mistä sinä muistat Larry "J.R." Hagmanin parhaiten? Vastaa alla olevaan kommenttikenttään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?