Illalla televisiossa: Yli kilo huumemunia mahassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Yli kilo huumemunia mahassa

Huumeiden kehonsisäinen salakuljetus yleistyy.

Nielijä Jaanus Iljashenko kuljetti huumeita vatsassaan ympäri Eurooppaa.­

21.11.2012 15:31

Silminnäkijä: Nielijä, TV2 klo 22.10 ”Aluksi peset huumemunat ja voitelet ne astianpesuaineella tai hammastahnalla, jotta munat menevät paremmin kurkusta alas. Nielet, mehua päälle, nielet ja nielet, sekaan vatsankovetus- ja pahoinvointilääkkeitä”, kertoo virolainen nielijä Jaanus Iljasenko illan Silminnäkijä-dokumentissa, jonka on toimittanut Juha Portaankorva. Iljasenko kuljetti ensimmäisellä keikallaan 1,3 kiloa huumeita. Hän ehti salakuljettaa 20–30 kiloa ennen kiinnijäämistään. Nielijöiden määrän uskotaan kasvavan.

Akuutti, TV1 klo 19.55 Akuutissa tavataan 75-vuotias oululainen siivooja Elvi Kenakkala, joka herää aamuyöllä ja polkee 13 kilometriä pyörällä töihin. Miksi hän jatkaa töitä vielä eläkeiän ylittäneenä? Lisäksi asiaa masennuslääkkeistä ja lantionpohjajumpasta.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! Nelonen klo 20.00 Jyrki Sukula ajautuu kinasteluun turkkilais-armenialaisen ravintola Angelan omistajan kanssa. IS Tv-lehti vieraili kesällä jakson kuvauksissa Kouvolassa. -  Hän on varmaan viimeiset kaksi viikkoa katsonut Gordon Ramsayta, koska tähän asti hänen vastauksensa ovat olleet täysin harjoiteltuja, aivan teflonia, Jyrki päivitteli kesken kuvausten.

Hyvät ja huonot uutiset, Nelonen klo 22.00 Henkka Hyppösen ja vakioraatilaisten vieraana on tänä iltana näyttelijä Outi Mäenpää.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?