Uudet Viidakon tähtöset paljastettu: missejä, BB-kisaajia ja Playboyssa poseerannut

Julkaistu: , Päivitetty:

Viidakon tähtösten toinen kausi alkaa ensi keväänä Subilla. Mukana on myös yksi mies!
Tähtösten joukossa on tällä kertaa myös Big Brotherista ja MTV3:n chatista tuttu Niko Saarinen.
 
- Päätimme muuttaa suhtautumistamme vähän laveammaksi ja mietimme, miten saamme uudistettua tätä. Etsimme parhaita mahdollisia tosi-tv-esityksiä. Nyt on luvassa sellainen dream team, että kannattaa kiinnittää turvatyöt, ohjelman vastaava tuottaja Joonas Hytönen selventää hakuprosessia.
 
- Kirkumisen määrä ei ainakaan tästä vähene, vaikka mukana on yksi mies, Hytönen heittää.
 
Yllätysnimenä voisi pitää myös entistä Salatut elämät -näyttelijää Susanna Indréniä, joka on kertonut julkisuudessa ahkerasta laihdutusprojektistaan.
 
- Olemme etsineet yllättäviä nimiä, jotta kokonaisuus olisi katsojille yllättävä. Koekuvasimme suuren määrän ihmisiä ja käytimme paljon aikaa ehdokkaiden etsimiseen, Hytönen selvittää.
 
- Halusimme, että kilpailijat jakautuvat vielä laajemmalle alueelle. Halusimme ihmisiä, jotka tulevat erilaisista taustoista: jotkut ovat fyysisesti vahvoja, jotkut hyviä luomaan yhteishenkeä.
 
Mukana ovat myös Miss Suomen perintöprinsessa 2012 Sabina Särkkä, vuoden 2011 perintöprinsessa Niina Lavonen, Supermarjo- ja Big Brother -sarjoista tuttu Minna Sara ja tänä vuonna Big Brother -talossa asustellut ja Miss Helsinki -tittelistä kilpaileva Leina Ogihara. Missikauneutta edustaa myös vuoden 2003 Miss Suomi Anna Strömberg.
 
 
- Kaikki meidän haluamat tyypit eivät lähteneet mukaan, ja monia pelotti myös hämähäkkien ja matojen kanssa hyöriminen. Mutta moni tajusi, miten iso hitti tämä oli ja millaiset voittorahat ovat kyseessä.
 
Kilpailut ovat kisassa entistä haastavampia, joten kukaan ei pääse helpolla.
 
- Emme halunneet tehdä ohjelmaa samalla tavalla uudelleen, ja kilpailut on mietitty uusiksi. Haaste on entistä hurjempi.
 
Myös olosuhteet on viety Hytösen mukaan astetta pidemmälle.
 
- Nyt on tosi kyseessä. Jokainen saa kyllä tehdä pitkän päivätyön voittorahojen eteen, tuottaja varoittaa.
 
Kilpailijat lähtivät tänään kuvauksiin Thaimaahan, ja ovat kuvauksissa seuraavat kolme viikkoa.
 
Viime vuoden voiton vei Miss Suomen lehdistön ihannetyttö Anni Uusivirta. Palkinto on 30 000 euroa.
 
Asiasta kertoi ensimmäisenä 7 Päivää -lehti.
 
 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt