Nyt löytyi Sylvester Stallonen kaksoisolento - Kuin nuori Rambo!

Julkaistu:

Espoolainen Shamal Amiri kelpaa vaikka parodia-Ramboksi.
Shamal Amiri, 20, on useasti saanut kuulla näyttävänsä Sylvester Stallonen kulttihahmo John Rambolta.

- Silloin, kun hiukseni olivat pidemmät, sain jatkuvasti kuulla muistuttavani Stallonea. Etenkin koulussa ja sosiaalisessa mediassa tultiin sanomaan, että näytät ihan nuorelta Rambolta (Stallonen roolihahmo). Vain punainen rätti kuulemma puuttuu päästä.

- Nyt olen leikannut hiukseni, joten enää asiasta ei kuule niin usein. Mutta toki internetissä olevia kuvia kommentoidaan edelleen. Eniten minut yhdistetään juuri Ramboon tai Stallonen toiseen tunnettuun roolihahmoon Rockyyn.

- Tyyliltäni en ole todellakaan yrittänyt jäljitellä Stallonea, vaan sattumalta näytän häneltä. Luulen, että se johtuu kasvonpiirteistäni, ne ovat samanlaiset kuin hänellä. Olen myös urheilullinen, kuten hänkin. Harrastan painia.

Stallone on Amirin yksi suurimmista idoleista ja luonnollisesti Rambo ja Rocky -elokuvat kuuluvat hänen suosikkeihin. Amiri on miettinyt, että joskus olisi kiva kokeilla näyttelemistä myös itse.

- Itse asiassa kerran minulle ehdotettiinkin, että voitaisiin ruveta tekemään parodiaa Ramboista. Laitettaisiin koko homma ihan vitsiksi. Kai voisin sopia siihen pääosaan.

Näytätkö julkkikselta? Lähetä kuvasi osoitteeseen sunnuntai@iltasanomat.fi!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt