Hän on Sari Havaksen kaksoisolento - Sari Havas näkee itsekin tuttuja piirteitä

Julkaistu:

Päivi Yordanov Espoosta muistuttaa näyttelijä Sari Havasta.
- Usein esimerkiksi kaupassa tai koulun vanhempainillassa tuntemattomat ihmiset tulevat sanomaan, että näytän tutulta. Yleensä he hetken miettivät, mistä olen tuttu, ja tajuavat sitten, että näytän ihan Sari Havakselta. Pakko kai minun on ainakin vähän häneltä näyttää, kun niin monet sitä sanovat.

- U
sein huomaan, että tuntemattomat ihmiset katsovat minua niin kuin tuntisivat. He selvästi miettivät, pitäisikö heidän tervehtiä vai ei.

Hän sai nuorempana kuulla näyttävänsä Satu Silvolta. Silloin hänellä oli tummemmat hiukset.

- Suvi Tiilikaisen näköiseksi minua on joskus sanottu. En tiedä, johtuuko se siitä, että olemme molemmat Kemistä kotoisin. Nyt viime vuosina nimenomaan Sari Havas on kuitenkin ollut se, johon minua on verrattu. Luulen, että korkeat poskipäät ovat yksi syy näihin yhdennäköisyyksiin. Myös silmissäni on jotain samaa kuin näillä naisilla.

Kuuluisaa kaksoisolentoaan Yordanov pitää mielenkiintoisena persoonana ja hyvänä näyttelijänä.


Mitä sanoo esikuva itse, Sari Havas?

- Jos nopeasti vilkaisen tuota kuvaa, niin näen häivähdyksen tuttuudesta. Samanlaiset piirteet löydän poskipäistä. Olen kuullut, että minulla on samanlaisia piirteitä kuin Satu Silvolla, Anne Niilolalla ja Erja Häkkisellä. Välillä tuiki tuntemattomat lähestyvät kertoen, että minussa on yhdennäköisyyttä heidän kanssa. Ollaan sitten puhuttu näistä yhdennäköispiirteistä. Piirteeni ovat myös kopioituneet tyttäreeni.

Näytätkö julkkikselta? Lähetä kuvasi sunnuntai@iltasanomat.fi!


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt