Marimekko avasi Beverly Hillsissä - tulvi julkkiksia

Julkaistu:

Toimitusjohtaja Mika Ihamuotilan ja hänen tiiminsä luotsaaman Marimekon uusin aluevaltaus on maailmankuulun pikkukaupungin Beverly Hillsin Marimekko-talo.
Loistavalla paikalla, Canon Driven ja Brighton Wayn kulmassa, sijaitsevan valkoisen rakennuksen raikkaat avajaiset pidettiin torstaina. Illan aikana suomalaisen yrityksen tuotteita tulivat ihailemaan niin Hollywood-tuottajia kuin muutamia ohjaajia.

Avajaisissa nähtiin yli 300 vieraan joukossa myös suomalaisia näyttelijöitä kuten näyttelijä Samuli Vauramo, Puhdistuksessa loistava Laura Birn sekä Kaliforniassa asuva ja juhlassa esiintynyt Irina Björklund.

Marimekko on viimeisten viikkojen aikana ehtinyt avata myymälät muun muassa Shanghaissa, Tokiossa ja Sydneyssa. Nyt oli Beverly Hillsin vuoro.

- On silti oltava nöyrä. Me emme saa missään nimessä tulla ylimielisiksi, vaikka eri maissa liikkeitämme ja tuotteitamme onkin kehuttu, toimitusjohtaja Mika Ihamuotila sanoi Ilta-Sanomille.

Ihamuotila naurahti heti perään, että nyt on aika hieman rauhoittua ja keskittyä loppuvuoteen. Toki ensi vuoden kalenterissa on jo paljon tapahtumia.

- Kaikkea on suunnitelmissa ja kyllähän me ensi vuonna jatkamme laajentamista, hän vihjasi.

Marimekon Beverly Hillsin talo erottuu monen mielestä positiivisesti alueen niin sanotuista bling-bling -liikkeistä. Beverly Hillsin maailmankuulun Rodeo Driven lähettyvillä sijaitseva Marimekko-talo ihastuttaa positiivisesti selkeälinjaisuudellaan ja valoisuudellaan.

Marimekolla on Amerikassa myymälät myös muun muassa New Yorkissa, Bostonissa ja Piilaakson Palo Altossa.
 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt