Pippa yritti uraa kirjailijana - pepulleen meni - Viihde - Ilta-Sanomat

Pippa yritti uraa kirjailijana - pepulleen meni

Jos oli Cambridgen herttuatar Catherinen siskon Pippa Middletonin peppu vielä jokin aika sitten kaikkien puheenaihe, on Pippan suosio nyt kaikesta päätellen romahtanut.

13.11.2012 10:52

Kansa on nimittäin näyttänyt Pippa Middleton takalistoaan kävellessään kirjakaupoissa Pippan tuoreen, juhlavalmisteluihin perehtyvän Celebrate-kirjan ohi.

Daily Telegraph -lehden mukaan Celebrate sijoittui julkaisuviikollaan vasta sijalle 177 Amazonin myydyimpien kirjojen listalla - kirjan massiivisesta ennakkomarkkinoinnista ja edullisesta kampanjahinnastaan huolimatta. Pippan bilekirjaa myytiin viime viikolla Isossa-Britanniassa vain hieman yli 2000 kappaletta. Amerikassa kirjan menestys oli vieläkin heikompi, sillä USA:n Amazonin listalla Celebrate jäi 303:nneksi. Pippa ei taatusti osannut odottaa kirjastaan koetun kaltaista floppia. - Tunnen itseni todella onnekkaaksi, kun saan tehdä uraa kirjailijana, hän kertoi kirjan julkaisutilaisuudessa Daily Telegraphin mukaan. Juhlasuunnittelijana perheensä yrityksessä työskentelevän Pippan ei kuitenkaan kannattane vielä vaihtaa päivätöitään, sillä esikoiskirjaa on kritisoitu rankasti typeryydestään ja yksinkertaisuudestaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?