Me Naiset: Aikakoneen Alex laihtui 18 kiloa kuukaudessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Me Naiset: Aikakoneen Alex laihtui 18 kiloa kuukaudessa

Aikakone-yhtyeen Alex Ojasti on laihduttanut poikkeuksellisen rajusti erittäin lyhyessä ajassa.

2.11.2012 16:52

Ojasti kertoo Me Naisille laihduttaneensa muutama vuosi sitten jopa 18 kiloa vain 26 päivässä.

- Pudotus oli raju, koska nesteet alkoivat lähteä elimistöstä. Siihen vaikutti varmasti myös se, että olin lopettanut mielialalääkkeiden käytön, Ojala kertoo.

Laulaja oli alkanut lihoa nopeasti vuonna 2003 sen jälkeen, kun Aikakone oli jäänyt pitkälle tauolle. Ojastin mukaan lihomista kiihdytti neljä vuotta kestänyt masennus.

- Painoni nousi todella paljon, koska en jaksanut liikkua. Lopulta viher- ja pH-jauheen avulla sain energiaa ja jaksoin taas liikkua.

Nykyään Alex Ojasti elää terveellisesti. Hän välttää prosessoituja ruokia ja sokerivalmisteita ja syö happo-emästasapainoon vaikuttavia lisäravinteita.

Ojasti kertoi jo heinäkuussa IS:lle alkaneensa vuonna 2007 noudattaa emäksistä ruokavaliota ja pistäneensä elämäntapansa remonttiin. Muutamassa kuukaudessa kilot karisivat roimasti.

- Tämä oli sellainen löytö, joka muutti elämäni täysin, Ojasti kommentoi IS:lle heinäkuussa.

- Se oli aivan uskomatonta. 15 kiloa lähti kuin huomaamatta, ja yhtäkkiä vyötä pitikin kiristää. Nälkä ei ollut missään vaiheessa, nesteet lähtivät liikkeelle ja keskittymistaso oli ihan eri luokkaa, hän kertoi.

Ojasti kertoi suosivansa vihanneksia ja juovansa paljon vettä.

- Ruokavaliossa ei ole kyse täyskieltäytymisestä, vaan pienissä määrin voi nauttia lähes mitä vain. Tällä elämäntavalla ravinnonsaanti on niin rikasta, että väkisinkin voi hyvin. Tämä elämäntapa istutti mieleen pienen siemenen, ja kuin lumipallon tavoin elämänlaatuni parani, ja liikuntakin alkoi kiinnostaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?