Huippumalli-Polinan eksoottinen ulkonäkö tulee kolmesta eri kansallisuudesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumalli-Polinan eksoottinen ulkonäkö tulee kolmesta eri kansallisuudesta

Letkeästi karjalan murretta murtava Polina Hiekkala, 20, muutti tammikuussa Lappeenrannasta Helsinkiin opiskelemaan liiketaloutta.

31.10.2012 13:50 | Päivitetty 31.10.2012 14:15

Eksoottisen näköinen nuori nainen on saanut persoonalliset piirteensä kolmesta eri kansallisuudesta: Polina Hiekkalan isä on suomalainen, äiti puoliksi venäläinen ja isoisä korealainen. - Vanhempani erosivat, kun olin seitsemän, mutta meillä on ollut kahden kulttuurin ja kielen perhe aina: isän kanssa puhun suomea, äidin venäjää. Kaikki juhlapyhät on vietetty suomalaisten perinteiden mukaan, mutta ruoka on Venäjältä. Polina kertoo hakeneensa Suomen Huippumalli haussa -ohjelmaan, koska etsii uusia kokemuksia ja on aina halunnut malliksi. - Moni kaveri on kannustanut kokeilemaan, mutta ei minulla ole ollut rohkeutta mennä suoraan mallitoimistoon. Ajattelin kokeilla nyt, onko minusta tähän ja mitä mieltä ammattilaiset minusta ovat.

Polinan mielestä kisassa haastavinta on ollut ymmärtää, kuinka hän voisi konkreettisesti kehittyä mallina. - Olen ollut tuomareiden mielestä alusta asti aika valmis paketti, joten he eivät huomaa minussa saman lailla kehitystä kuin muissa tytöissä. Kuvat ovat kuulemma hyviä, mutta jotain silti puuttuu, ja he eivät kuitenkaan osaa sanoa että mitä - enkä itsekään tiedä! Polina harmittelee. Hän kuitenkin kiittelee ohjelman vain lisänneen hänen intoaan alalle. - Vaikka tässä ei täysin realistista kuvaa mallimaailmasta saakaan, Huippis antaa kyllä hyvät eväät alalle. Vaikka Polina kertoo matkustelleensa paljon, kuvausmatka Keniaan tuntui aluksi pieneltä järkytykseltä. - Pelkään lentämistä. Lisäksi tiesin, että täällä on ihmisillä aika kurjat olot ja paljon köyhyyttä. Pelkäsin nähdä sitä todellisuutta, pelkäsin ahdistuvani. Häntä arveluttivat myös majoitusolosuhteet sekä paljon puhuttu vaarallisuus ja levottomuus pimeän aikaan. - Mutta täällä onkin mennyt paljon paremmin kuin ajattelin. Paikalliset ovat tosi mukavia ja ystävällisiä, ja elinolosuhteista huolimatta ihmiset ovat iloisia. Majoitusolosuhteemmekin ovat tosi hyvät, vaikka ensin luulin, että joudumme olemaan ilman sähköä ja vettä, hän nauraa. Mitä aiot kisan jälkeen? - Jos voitan, lähden varmasti kokeilemaan ulkomaille, onko minulle kysyntää ja kuinka pärjään henkisesti. Ja jos en voita, pyrin mallitoimisto Paparazzille ja jatkan koulua - lomilla voin sitten käydä ulkomaillakin toimistoissa kyselemässä. Haluan tosissani katsoa, mitä tästä tulisi. Suomen Huippumalli haussa -ohjelman Kenian-jakso ensi maanantaina Nelosella.

Polina Hiekkala­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?