Huippumalli-Meri, 23, rakastui 15 vuotta vanhempaan: "Jännitti kertoa vanhemmille!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Huippumalli-Meri, 23, rakastui 15 vuotta vanhempaan: "Jännitti kertoa vanhemmille!"

Huippumalli-finalisti Meri Ikonen, 23, myöntää rakastumisen 15 vuotta vanhempaan mieheen tulleen yllätyksenä.

Huippumalli haussa -finalistikolmikko kuvasi Keniassa.­

30.10.2012 10:36

Porukan vanhukseksi itseään tituleeraava Meri Ikonen, 23, on kotoisin Nastolasta. Neljä vuotta sitten hän päätyi Tampereelle, jossa on työskennellyt kaupan kassana ja opiskellut oppisopimuksella merkonomiksi. Päätös osallistua

Huippumalli haussa -ohjelmaan syntyi aivan viime tipassa. - Molemmat siskot ovat aina kannustaneet mallintöihin, mutta en ikinä uskonut, että minulla olisi mitään mahdollisuuksia. Ajattelin kuitenkin nyt kokeilla, ettei sitten viisikymppisenä kaduta. Laitoin hakemuksen sisään vain muutama tunti ennen haun umpeutumista, Meri kertoo. - En olisi ikinä uskonut pääseväni näin pitkälle! Merin elämä ennen mallikisaa on ollut varsin erilaista kuin kilpakumppaneilla. Kolme vuotta sitten hän rakastui itseään 15 vuotta vanhempaan mieheen. Melkein saman tien he myös muuttivat yhteen. Samassa paketissa tuli miehen 7-vuotias tytär, joka asuu vuoroin isällä ja vuoroin äidillään. - En olisi ikinä uskonut, että rakastuisin noin paljon vanhempaan mieheen, jolla kaiken lisäksi on lapsi! Jouduin kyllä aluksi miettimään, mihin oikein olen lähdössä mukaan - ja kuinka vanhempani tähän suhtautuvat. Oli vaikea löytää hetkeä kertoa asiasta. Merin rakas on muusikko, mikä ei varsinaisesi helpottanut uutisen kertomista vanhemmille. - Sitä voisi helposti ajatella, että kyseessä on renttu, jolle olen vain joku päähänpisto. Mutta vanhempani olivatkin todella suvaitsevaisia ja tulivat juttuun Tonin kanssa heti alusta lähtien. Olin jännittänyt aivan turhaan.

Avomiehensä tyttärelle Meri kokee olevansa hyvä kaveri tai isosisko. - Tulemme tytön kanssa hienosti toimeen. En koe olevani hänelle äiti, koska hänellä on jo oma äiti, mutta tykkään kyllä pitää kotia yllä.

Tv-ohjelman finaalikolmikko vierailee Keniassa, Fidan avustuskohteessa Kivaan kylässä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?