Mitä Christina Aguileralle tapahtui vuodessa? Vertaa kuvia! - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä Christina Aguileralle tapahtui vuodessa? Vertaa kuvia!

Christina Aguilera esiintyi vuosi sitten mainoksessa todella laihana vai oliko kaikki pelkkää photoshopin luomaa silmänlumetta?

26.10.2012 10:20

Muhkeamuotoinen laulaja Christina Aguilera on säilyttänyt seksikkyytensä isona rehevänä naisenakin. Ja on syystäkin tyytyväinen kurveihinsa.

Jezebel-sivustolla on kiinnitetty huomiota Aguileran Royal Desire -hajuvesimainokseen, jossa Aguilera esiintyy huomattavasti hoikempana kuin on totuttu näkemään julkisuudessa.

Royal Desire -mainokset kuitenkin tehtiin jo vuosi sitten 2011, jolloin Aguilera oli hitusen hoikempi, muttei kuitenkaan niin langanlaiha kuin mainoksessa.

Eli mahtaisiko Photoshop ollut asialla?

Jezebel listaa Photoshop-virheet, joihin mainoksessa törmää. Niitä ovat muun muassa laihojen käsivarsien oudot muodot - käsivarsi muuttuu matkalla kapeasta leveäksi ja taas kapeaksi päättyen kummallisesti kääntyvään ranteeseen. Toinen käsi taas näyttää siltä, että hänellä olisi kaksi olkapäätä. Ongelmia on myös kohdassa, jossa hartiat kohtaavat niskan.

Entä voiko Aguileran leuka olla oikeasti noin kulmikas? Aguileran kainalotkin alkavat kuvassa melkein kaulan korkeudelta.

Vertaa ja päätä itse! Katso Royal Desire -video, jossa Aguilera esiintyy täältä! Pitää kuitenkin muistaa, että videon photoshoppaus on toki hankalampaa kuin kuvien, mutta silti mahdollista.

Kuva mainoksen tekoajoilta vuonna 2011.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?