Pekka Haavisto kielsi Antoniolta oman nimen googlettamisen - Viihde - Ilta-Sanomat

Pekka Haavisto kielsi Antoniolta oman nimen googlettamisen

Pekka Haavisto tukee miehensä Antonio Floresin tanssitaivalta

22.10.2012 10:19 | Päivitetty 22.10.2012 12:55

Antonio Nexar Flores kilpailee parhaillaan tv-ohjelmassa Tanssii tähtien kanssa.

Treenaako Antonio kotona tanssia kanssanne? IS kysyi Pekka Haavistolta. - Hän treenaa kotona askelia, mutta pitää huoneen oven kiinni. Itse olen ihan vain huoltojoukoissa: katson, että on jääkaapissa jotakin syötävää ja juotavaa, ja että henkinen ja fyysinen huolto pelaa. Varoitin häntä, että vaikka kilpailu on vain leikkiä, leikki aina muuttuu todeksi. Että saa pian hampaat irvessä tanssia.

Onko näin sitten käynyt? - Kilpailun edetessä kilpailu selvästi kovenee. Ohjeistin myös häntä, ettei googlaa omaa nimeään, koska aina tulee sekä hyvää että pahaa palautetta. Antoniolle lähetetyt kommentit ovat olleet kuitenkin kannustavia.

Onko teidän arkenne mullistunut kilpailun myötä?

- Ei. Antonio pitää tarkkaan työvuoroistaan ja työaikatauluista kiinni. Miltä tuntuu kuulla, kun kehutaan, että Antonion ja tanssiparin välillä on kipinää? - Olen tavannut Disaa (Kortelainen) ja huomasin, että Antonio on Disassa löytänyt hengenheimolaisen huumorissa. Minulla ja Antoniolla on omanlaisensa huumori, ja käsittelemme vaikeitakin asioita usein huumorin kautta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?