Jussi Willmanin kotiin murtauduttiin Aurinkorannikolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Jussi Willmanin kotiin murtauduttiin Aurinkorannikolla

Jussi Willmanin kotiin murtauduttiin törkeästi Fuengirolassa, Espanjan Aurinkorannikolla: ikkunoiden kalterit oli revitty irti. Asiasta uutisoi Fuengirola-lehti verkkosivuillaan.

21.10.2012 22:34 | Päivitetty 21.10.2012 23:07

- Jälleen kerran varkaat iskivät. Meidän ravintola on ryöstetty kahdesti, mutta nyt ne tulivat kotiin asti. Se tässä nyt hirvittääkin, Willman kommentoi IS:lle sunnuntai-iltana.

- On tämä suunnaton säikähdys, kauhistus ja jopa masennus. Koti on niin yksityinen paikka. Mulla on tämä pumppuvikakin, niin kyllä tämä pelottaa. Tässä on paineet huidelleet nyt ihan katossa.

Rosvot saivat käsiinsä kahden päivän ravintolakassan, pöytähopeat ja kaksi kannettavaa tietokonetta. Koko talo oli myllätty läpikotaisin.

Willman uskoo, että varkaiden täytyi tietää ennalta hänen aikataulunsa. Lauantai oli kiireinen päivä Willmanin ravintolassa, jossa oli yksityistilaisuus. Willman kertoo käyneensä välillä ulkoiluttamassa kahta kääpiösnautseriaan ja palanneensa ravintolaan klo 18 aikaan. Hän palasi  kotiin kello 23.

Willmanin talo sijaitsee rauhallisella asuinalueella. Hän ei ole tietoinen, että muihin taloihin olisi isketty.

Jussi Willman on Heidi Sohlbergin (os. Willman) isä. Hänet tunnetaan myös tv-sarjasta Fuengirola, jossa seurattiin Espanjassa asuvien suomalaisten elämää.

Lue Fuengirola-lehden uutinen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?