Äänestä Salkkareiden syksyn mielenkiintoisin juonenkäänne - Viihde - Ilta-Sanomat

Äänestä Salkkareiden syksyn mielenkiintoisin juonenkäänne

Salkkareiden syksy on ollut täynnä huikeampia tapahtumia, jonka aikana hengitystä on saanut pidättää useamman kerran. Äänestä ja kerro, mikä syksyn juonikuvioista on kiintoisin.

21.10.2012 19:02 | Päivitetty 21.10.2012 20:53

Syksyn aikana Pihlajakadun maisemiin on palannut Jenni ja Aaro, Severi kidnapattiin Sievisten perheestä ja Larin salatut tunteet Eliasta kohtaan on puhuttanut monia suosikkisarjan katsojia.

Severin kidnappaus

Anni-mummo kidnappasi Severin ja kesken takaa-ajon Annin ohjaama auto ajautui veteen. Lassen ajamassa Sievisten autossa olleet Paula ja Joonatan loukkaantuivat. Aaro pelasti Severin veden varasta ja Pihlajakadun väki luuli Severin kuolleen.

Piilotettu rakkaus

Lätkäjoukkueen kapteeni Lari on salaa ihastunut tyttöystävänsä Iidan parhaaseen ystävään Eliakseen, joka ei häpeile homouttaan ja on siksi joutunut kaapissa oman seksuaalisuutensa kanssa elävän Larin kiusaamaksi. Syksyn edetessä poikien väliset tunteet ovat muuttuneet kielletyn rakkauden suuntaan.

Perheenäidin ihastus lihaskimppuun

Cindyn ja Ossin onnellinen parisuhde on muuttunut kylmäksi. Cindyllä tekisi mieli, mutta Duo Osmossakin vaikuttava Ossi ei välttelee naisensa kaatamista milloin konsolinhakkaamisen ja milloin väsymyksen varjolla. Tilanteeseen turhautuneena Cindy on alkananut käymään Amandassa treenaamassa, missä hänen ja lihaksikkaan Joonatanin välillä säihkyy molemminpuolinen kiinnostus.

Isabella veljesten välissä

Isabellan ja Sebastianin salasuhde paljastui ensin Antille, kun hän yllätti salarakastavaiset muuttolaatikoiden keskeltä. Katariina sai käsiinsä Antin kirjeen, jossa hän paljastaa veljensä Sebastianin ja Isabellan suhteen.

Jennin lastenvaihto

Ossin kanssa naimisiin aikonut Jenni vaihtoi Ossin ja Cindyn ja Sebastianin ja Isabellan lapset keskenään synnytysosastolla. Sebastianille ja Isabellalle vaihdettu Alexander kuoli. Cindy sai selville lasten vaihtamisen, mutta ei halua menettää Ossi Junioria. Jenni kärsii huonosta omatunnosta ja miettii totuuden paljastamista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?