Britney Spearsin huumeiden värittämät vuodet - Isä eli jatkuvassa pelossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Britney Spearsin huumeiden värittämät vuodet - Isä eli jatkuvassa pelossa

Jamie Spears pelkäsi tyttärensä hengen puolesta.

21.10.2012 17:55

Poptähti Britney Spearsin hermoromahdun on jälleen päässyt otsikoihin. Sam Lufti, joka väittää itseään laulajan ex-manageriksi on vienyt jälleen kerran tähden oikeuteen, ja vaatii 15 prosenttia naisen ansioista vuosilta 2007 ja 2008.

Spearsin vanhempien asianajaja Leon Goldstone kertoi oikeudessa, että isä Jamie Spears pelkäsi tyttären huumeidenkäytön lähtevän käsistä.

- Jamie eli jatkuvassa pelossa, että jossain vaiheessa katsoo televisiota ja näkee tyttärensä kuolleen, Gladstone kertoi Reutersin mukaan.

Gladstone todisti siviilioikeudenkäynnissä Sam Luftia vastaan, joka oli Spearsin yksi läheisimmistä ystävistä tähden alamäen aikoihin vuosina 2007 ja 2008. Lufti muun muassa säänteli hermoromahduksen aikoiin ketä tähti sai nähdä ja ketä ei.

Ennen tyhtymistään tähden manageriksi, hän työskenteli huoltoasemalla, eikä miehellä ole kunnon dokumenttia näyttää siitä, että hän olisi missään vaiheessa tehnyt sopimusta laulajan kanssa.

Lufti on haastanut oikeuteen myös Spearsin vanhemmat. Hän väittää Spearsin isän lyöneen häntä rintaan yhteenotossa. Jamie Spears kertoo vain tönäisseensä miestä.

Äiti puolestaan on saanut herjaussyytteen.

Oikeudenkäynti on raottanut sekasortoista aikaa, jolloin Spears ajeli päänsä kaljuksi. Ajanjakson aikoihin laulaja käytti paljon huumeita ja hänet määrättiin kahdesti psykiatriseen hoitoon, hän menetti lastensa huoltajuuden ja laulaja määrättiin takaisin isänsä holhoukseen.

Britneyn ei odoteta todistavan oikeudenkäynnissä.

Britneyn vanhemmat Lynne Spears ja Jamie Spears,­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?