Aira Samulin on Vuoden Poka - Viihde - Ilta-Sanomat

Aira Samulin on Vuoden Poka

Ensimmäistä kertaa nainen nousi Vuoden poka -voittajaksi.

Aira Samulin Casa Largo -ravintolan syntymäpäivillä.­

20.10.2012 11:14

Optikkoketju Specsaversin järjestämässä Vuoden Poka -kilpailussa  ikinuori  Aira Samulin äänestettiin vuoden silmälasijulkkikseksi.

Viidettä kertaa järjestetyn kisan voitto on mennyt aina aikaisemmin miehelle. Palkinnoksi voittaja saa 1 000 euroa, jotka hänlahjoittaa vuonna 2011 perustamansa säätiön vanhus- ja mielenterveystyöhön. Myös Mikko Alatalo, Sofi Oksanen ja Juha Veijonen pääsivät lähelle kisan kärkeä.

- Tämähän on miellyttävä yllätys! Hienoa kuulla, että suomalaiset ovat seuranneet silmälasivalintojani näin tarkkaan. Näen kyllä aivan hyvin ilman lasejakin, minulle pokat ovat asuste ja käsittelen niitä kuin koruja. Silmälasipokat ovat efekti – niillä saa kasvoille piristystä, muotoa ja ilmettä, voitosta ilahtunut Samulin kommentoi.

Aira omistaa yli 30 kappaletta silmälaseja. Hän kertoo itse ihailevansa Tanssi Tähtien Kanssa -ohjelmassa tuomarina toimivan Jorma Uotisen kehysvalintoja.

- Valitsen pokat päähän sen perusteella, mikä on trendikkäintä. Eri kehykset sopivat eri tilanteisiin. Lukulasit kulkevat mukana joka tilanteessa ja ovat aina käden ulottuvilla – käsilaukussa on aina yhdet, yöpöydällä, työpöydällä ja Hyrsylän Mutkan ala- ja yläkerrassa samoin.

- Pokistani löytyy värejä oranssista keltaiseen ja sädehtivän pinkistä violetin sekä sinisen yhdistelmään, hän kertoo.

Aikaisempina vuosina suomalaiset ovat äänestäneet kilpailun voittoon tv-kasvo Teuvo Lomanin, pop-tähti Antti Tuiskun, tyylitaituri Jorma Uotisen sekä viihteen moniottelija Simo Frangénin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?