Nora Arnezeder on uusi Angelika - elokuvaa kuvataan jo Tshekissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Nora on uusi seksikäs Angelika - elokuvaa kuvataan jo

Ranskalaisnäyttelijä Nora Arnezeder on uusi Angelika. Aurinkokuninkaan hoviin sijoittuvaa historiallista tarinaa kuvataan parhaillaan Tshekissä.

19.10.2012 15:31

Eurooppalaisen yhteistuotannon kuvaukset alkoivat pari viikkoa sitten Itävallassa, Tonavan rannalla olevassa jahtilinnassa. Tekeillä on uusi versio Angelikasta, takavuosien kulttielokuvasta.

Itävallasta kuvaukset siirtyvät Tshekkiin.

Uusi Angelika on kolmekymppinen ranskalaisnäyttelijä, laulajanakin tunnetuksi tullut Nora Arnezeder. Hänen vastanäyttelijänsä on Gerard Lanvin, kertoo tshekkilehti Mlada fronta Dnes.

Elokuvaa kuvataan parhaillaan Tshekin linnoissa, Prahassa ja muissa kaupungeissa. Sen on tarkoitus olla valmis vuonna 2014, itävaltainen Relevant kertoo.

Angelikan tarina perustuu ranskalaiskirjailija Anne Golonin kirjoihin, joista tehtiin Ranskassa viisi menestyselokuvaa vuosina 1964-1968.

Angelika on köyhtyneen aatelissuvun tytär, joka joutuu huikeisiin seikkailuihin Ludvig XIV:n hallisemassa 1600-luvun Ranskassa. Seikkailuihin kytkeytyvät niin Versaillesin hovi kuin Pariisin kerjäläiskorttelit.

Angelikan rooli teki nizzalaissyntyisestä Michele Mercieristä, 73, yhden 1960-luvun ikonisista seksisymboleista. 

Mercier on näytellyt yli 50:ssä elokuvassa, mutta Angelikan rooli jätti häneen niin voimakkaan leiman, että hänen on kerrotu sanoneen, että Angelika on kuin hänen pikkusisarensa.

Manuele Malenottin kanssa rannalla.­

Nora (kesk.) rantalomalla.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?