Viihde

Illalla televisiossa: Elisabeth Rehn haastattelee Kim Jong-ilin pojanpoikaa

Julkaistu:

TV-TÄRPIT
Elisabeth Rehn sai harvinaisen haastattelun Kim Han-solilta. Illalla nähdään myös Bondia, syöpähoitoja ja tunteikas dokumentti sydänlapsiperheen elämästä.
Elisabeth kohtaa: Kim Han Solin, Fem klo 21.00
Kim Han-solin isä on Pohjois-Korean edesmenneen diktaattorin Kim Jong-ilin vanhin poika Kim Jong-nam. Han-sol opiskelee Bosnia ja Hertsegovinassa humanitaarisuutta painottavassa United World Collegessa, jonka suojelija ja perustajajäsen Elisabeth Rehn on. Haastattelun aikaan Han-sol oli vasta 17-vuotias. Elisabeth Rehn kertoi Tv-lehden haastattelussa, että ennen kuvauksia Kim Han-sol kirjoitti Rehnille ja ilmoitti, että häntä seurataan Pohjois-Koreassa erittäin tarkasti. Hän toivoi, ettei kameran edessä tehtäisi kysymyksiä, joiden vuoksi perhe voi joutua vaikeuksiin.

Prisma: Kukistuuko syöpä? TV1 klo 19.00
BBC:n tuoreessa dokumentissa seurataan kolmea syöpään sairastunutta brittiä, jotka saavat apua kokeellisista syöpähoidoista.

Glee, Sub klo 20.00
High school -maailmaan sijoittuva draamamusikaalisarja Glee jatkuu kolmannen kauden jaksoin.

007 ja kultainen silmä, Nelonen klo 21.00
Nelosen James Bond -elokuvien juhlasarjan avaa Pierce Brosnanin ensimmäinen 007-filmi vuodelta 1995.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Dokumenttiprojekti: Arvo, TV1 klo 21.30
Illan dokumentti kertoo vakavasti sairaan lapsen ja hänen äitinsä, Arvo ja Raisa Lehtomäen, elämästä tämän päivän Suomessa. Kuka määrää lapselle elvytyskiellon? Miksi väsyneelle perheelle tarjotaan lasten huostaanottoa eikä siivousapua? Lue dokumentin ohjanneen Ari Lehikoisen haastattelu Tv-lehdestä.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Ilta-Sanomat Tv-lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 2,70 euroa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt