Peppukisaajat pin-up-kuvissa - kuumaa, kuumaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Peppukisaajat pin-up-kuvissa - kuumaa, kuumaa

Foxin Tanssi peppu pieneksi -kisaaja Piia on yksi sarjan tähdistä, jotka poseeraavat tulevassa jaksossa alusvaatteissa. Katso pin-up kuvat!

13.10.2012 11:13

Kun Piia, 38, oli nuorempi, hän painoi jopa 30 kiloa vähemmän kuin nyt. Se ei silti tarkoittanut, että hänen itsetuntonsa olisi ollut parempi.

- Silloin en olisi missään nimessä suostunut tällaisiin kuviin. Pään sisällä on siis tapahtunut paljon, Piia pohtii.

Hän on yksi Tanssi peppu pieneksi -ohjelman jäljellä olevista kilpailijoista, jotka laihtumisensa kunniaksi kuvattiin sensuelleissa ja vähäpukeisissa pin up -henkisissä kuvissa.

- Jo se, että lähdin mukaan tällaiseen ohjelmaan, kertoo siitä, että olen päässyt eteenpäin itseni hyväksymisessä. Kisassa meidän piti esiintyä vähemmissä vaatteissa kuin normaalisti, mikä lisäsi armollisuutta itseä kohtaan, Piia selittää.

Hän on nyt tyytyväinen itseensä ja omaan vartaloonsa ja on oppinut ymmärtämään, että kaunis voi olla minkä kokoisena vain.

- Olen tajunnut, että ei tarvitse olla tietynlainen, jotta voisi olla kaunis ja ylpeä itsestään. Meitä on moneen junaan, ja kauneus on meissä jokaisessa. Se täytyy vain oppia näkemään.

Piian lähtöpaino tanssiohjelman alussa oli 93 kiloa. Hän kertoo yrittäneensä aikaisemmin peittää kilojaan pukeutumisella.

- Lähinnä yritin pukeutua mahdollisimman peittävästi, käytin paljon mustaa ja väljiä vaatteita. Nykyään kiinnitän huomiota väreihin, ja minulle on tärkeämpää se, että vaatteet miellyttävät silmää – ei niinkään se, miltä vartaloni niissä näyttää, Piia iloitsee.

Tanssi peppu pieneksi FOX-kanavalla tiistaisin kello 21 ja Tanssi peppu pieneksi Extra kello 20.30.

Tanssi peppu pieneksi -kilpailija Kirsi.­

Tanssi peppu Pieneksi -kilpailija Toni.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?