Jethro Rostedtille annettiin tv-ohjelmassa vain 28 vuotta elinaikaa - testaa omasi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jethro Rostedtille annettiin tv-ohjelmassa vain 28 vuotta elinaikaa - testaa omasi!

Liikemies Jethro Rostedt, 36, järkyttyi kuullessaan oman eliniän ennusteensa eilen alkaneessa TV1:n Elämä pelissä -ohjelmassa.

Jethro järkyttyi ennusteestaan.­

1.10.2012 9:21 | Päivitetty 1.10.2012 9:29

Elämä pelissä -testin mukaan Jethro Rostedtin elinajanodote on 64 vuotta, mikä on kymmenisen vuotta vähemmän kuin suomalaismiesten keskimääräinen elinikä. Työnarkomaanin tavoin yrittäjänä ahkeroiva Rostedt oli murtua kuullessaan tuloksen ohjelman perjantaisissa kuvauksissa.

- Se oli karmea paikka. Onhan minulle usein sanottu, että älä tee niin paljon töitä ja lepää enemmän, mutta kyllä minulta silti meinasi päästä parku ja tulla paskat housuun, kun näin sen lukeman. - Se oli inhottavaa ja hirveä tosiasia kohdata, varsinkin, kun omat muksut ja koko suku näkevät saman tuloksen, Jethro sanoo vakavana IS:lle. Jethro sanoo aloittaneensa elämänmuutoksen jo ennen Elämä pelissä -ohjelman alkua, noin puolitoista kuukautta sitten. - Olen yrittänyt tulla vähän aikaisemmin töistä kotiin ja ottaa enemmän aikaa sekä itselleni että perheelle, Jethro sanoo. Perjantain kuvausten jälkeen hän myös aloitti tupakkalakon. Jethro aikoo myös keskittyä siihen, ettei hän polttaisi itseään työllä loppuun. Onhan tässä nyt syvä miettimisen paikka. Sitä tuntee itsensä aina niin korvaamattomaksi, mutta totuus on, että korvaamattomimmat miehet menee ensimmäisinä. Se munkin pitäisi nyt ymmärtää - Monet kollegat ovat eläneet samoin kuin minä - tehneet ensin niska limassa töitä, sitten ehtineet olla eläkkeellä vain vuoden ja sen jälkeen jo lojuu haudassa, Jethro sanoo.

Rostedtin ohella Elämä pelissä -ohjelmassa valmennettavina ovat Timo T.A. Mikkosen vaimo Nina Mikkonen, liikemies Kai Mäkelä, näyttelijä Oskari Katajisto sekä elokuvasäätiön toimitusjohtaja ja entinen poliitikko Irina Krohn. - Ohjelman kolmannella kaudella valmennettavat yrittävät päästä eroon negatiivisesta elämänasenteestaan ja parantaa samalla elämäntapojaan.

Testaa oma elinajanodotteesi täältä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?