Jari Sillanpää pillahtaa itkuun televisiossa - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpää pillahtaa itkuun televisiossa

Laulaja Jari Sillanpää purskahtaa itkuun uudessa Vain elämää -ohjelmassa.

25.9.2012 8:41

Kyyneleet kimaltavat silmänurkissa, ja yhtäkkiä laulaja Jari Sillanpää puhkeaa avoimeen itkuun. Kyyneleet valuvat vuolaina artistin poskelle, eikä laulaja kykene pidättämään liikutustaan.

Kyseinen kohtaus on peräisin Nelosen uudesta viihdeohjelmasta Vain elämää, jonka ensimmäinen jakso nähdään lokakuun alussa. Sillanpäästä nähdään sarjassa herkempi puoli, kun hän romahtaa kesken Erin Anttilan esittämän Unta en saa -kappaleen. Esitys on liikaa laulajalle, joka peittää kasvot käsillään. - Herkistyin, kun kuulin muiden versiot omista lauluistani. Ja kuinka mahtavia ne olivat, Sillanpää selittää IS:lle syyn liikuttumiseen. Vain elämää -ohjelmassa seitsemän artistia kokoontuu saman katon alle tutustumaan toisiinsa heitä yhdistävän asian, musiikin, kautta.

Mukana ovat Sillanpään lisäksi Kaija Koo, Katri Helena, Jonne Aaron, Pertti Neumann, Erin Anttila ja räpartisti Cheek. Jokainen muusikoista saa vuorollaan kunnian toimia ryhmän isäntänä. Ensimmäisenä ohjat ovat Jari Sillanpäällä. Vuosien varrella levytettyjen kappaleiden kautta mies avautuu urastaan ja yksityiselämästään.

Sillanpää esittelee ohjelmassa myös dramaattista puoltaan yllättäessään muut vieraat pukeutumalla papiksi. Laulajaa ei ole takuulla koskaan aiemmin nähty vastaavassa tällingissä: hän valmistautuu huolellisesti peilin edessä asettelemalla liperit paikoilleen ja sutimalla hiuksiin keskijakauksen. Perjantaina 5. lokakuuta esitettävässä jaksossa selviää, miksi Sillanpää esiintyy ohjelmassa papin kaavussa. Sen verran voi jo paljastaa, että asia on laulajalle henkilökohtaisesti tärkeä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?