Illalla televisiossa: Saako pikkupoikia ympärileikata? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Saako pikkupoikia ympärileikata?

Illan tv-ohjelmista puhuttavin on MOT-ohjelman raportti poikien ympärileikkauksista.

Illan MOT-ohjelmassa (TV1) puidaan poikien ympärileikkauksia.­

24.9.2012 15:30 | Päivitetty 24.9.2012 15:48
  • MOT: Pikkupojat leikkauspöydällä, TV1 klo 20.00 Suomessa tehdään vuosittain uskonnollisista syistä satoja poikien ympärileikkauksia. Rikoslain mukaan tyttöjen ympärileikkaus on törkeä pahoinpitely, mutta poikien leikkauksista ei ole säädöksiä lainkaan. Illan ajankohtaisohjelma MOT tutki asiaa.   

  • Maajussille morsian, MTV3 klo 20.05 Uusi kausi pyörähtää käyntiin maajussien esittelyllä, ja ensi viikolla nähdään, millaista postia he ovat saaneet.  

  • Tuhkimotarinoita, TV1 klo 21.00 Kovia kokeneet naiset saavat stylisti Outi Broux'n avulla uutta säihkettä olemukseensa Ylen uutuusohjelmassa. Luvassa on koskettavia tarinoita tyylivinkeillä maustettuna. Mutta mitä uutta Outi oppi omasta työstään? Lue Ilta-Sanomien Tv-lehdestä.  

  • Valamiehet, TV5 klo 21.00 Illan jännityksestä vastaa John Grishmanin menestysromaaniin pohjautuva elokuva, jossa käydään oikeutta asevalmistajaa vastaan. Pääosissa nähdään mm. Gene Hackman, Dustin Hoffman ja Rachel Weisz. Katso Ilta-Sanomien Tv-lehdestä, kuinka monta tähteä elokuva sai.  

  • Up in the Air, Sub klo 21.00 Jos ei kaipaa jännitystä, mutta draamalla sävytetty komedia houkuttelee, tarjolla olisi George Clooneyn tähdittämä leffa. Clooney esittää työkseen potkuja antavaa Ryan Binghamia, joka lentää paljon. Mutta saako hän myös siipeensä? 

Tuore Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy ensi keskiviikkona 26.9.2012. Se myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 2,70 euroa. 

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?