Arnold Schwarzenegger: "Uskottelin vuosia, ettei lehtolapseni ollut minun"

Julkaistu: , Päivitetty:

Arnold Schwarzenegger kertoi uskotelleensa itselleen vuosia, ettei hän ollut perheen taloudenhoitajan lapsen isä.

Arnold Schwarzenegger kertoo uskotelleensa itselleen vuosikausia, että vuonna 1997 syntynyt poika, jonka hän oli saanut perheen taloudenhoitajan kanssa, ei, olisikaan hänen.

- Mutta kun hän kasvoi, hän alkoi muistuttaa minua niin voimakkaasti, että asiasta ei ollut mitään epäilystä, hän kertoo kirjassaan, jonka New York Daily News on jo päässyt lukemaan.

Schwarzeneggerin ja hänen vaimonsa, Kennedy-klaaniin kuuluvan Maria Shriverin, avioliitto päättyi eroon viime vuonna, kun näyttelijä-poliitikko tunnusti viimein, että hän on taloudenhoitaja Mildred Baenan pojan isä.

Ero ei ole vielä lopullinen, eikä ole tiedossa, onko Shriver tiennyt, mitä kaikkea entisen kuvernöörin kirjassa oikein kerrotaan.

Schwarzenegger paljastaa kirjassa muun muassa intiimejä yksityiskohtia eroprosessista. Hän kertoo mm. kuinka meni vaimonsa kanssa kuvernöörikautensa päättymistä seuraavana päivänä avioliitoneuvontaan.

- Kuvittelin, että keskustelisimme siitä, miten sopeutuisimme uuteen rooliimme tavallisina ihmisinä, mutta terapeutti kertoi, että vaimollani oli vain yksi kysymys, joka liittyi lapseen.

- Kerroin, että se on totta. Minä olin mokannut, näyttelijä kertoo kirjassaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt