Ville Galle ja tanssinopettaja Kia: Sutinaa ilmassa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Ville Galle ja tanssinopettaja Kia: Sutinaa ilmassa?

Räppäri Ville Galle hehkuttaa kaunista tanssipariaan Kia Lehmuskoskea.

Ville Galle sai tanssiparikseen Kia Lehmuskosken.­

23.9.2012 13:53

JVG-yhtyeestä tutun Ville Gallen parina Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa nähdään tanssija Kia Lehmuskoski. Jo muutama viikko sitten Kia kehui parin hyvää henkilökemiaa. Nyt tutustuttuaan toisiinsa vielä paremmin, kemiat tuntuvat todella kolahtavan.

- Meillä on mennyt kyllä kaikki tosi hyvin, Ville myöntää.

Tänään nähdään, kuinka sähköistä parin yhteistyö tanssilattialla on, kun ohjelman ensimmäinen livelähetys alkaa. Pari on ollut jo aamusta asti paikan päällä jännittämässä tulevaa iltaa. Ennen h-hetkeä he vetävät vielä kenraaliharjoitukset ja laittautuvat koreiksi.

Ville kertookin hämmästyneensä nähtyään tanssiopensa tänään täydessä tällingissä.

- Katsoin vaan, että voi vitja, mikä daami. Se on kyllä tosi kaunis likka, Ville hehkuttaa. Voisiko teidän välille kehkeytyä enemmänkin sutinaa?

- Miksei, Ville myöntää ja korostaa, että tanssiessa pitääkin keskenäisen kemian toimia.

Hän myös kertoo vievänsä Kiaa kotiin tanssitreeneistä, ja alussa he tapasivat treenisalin ulkopuolellakin tutustuakseen toisiinsa.

"Jännittää tosi paljon!"

Villellä on odottava ja hyvä fiilis. Toisaalta pitkä päivä ja ensimmäinen lähetys tuo mukanaan myös jännityksen. Jännitys ei onneksi vienyt räppitähden yöunia. Viime yön hän nukkui jopa niin hyvin, että meinasi myöhästyä aamun treeneistä.

- Nyt vedetään ekat tanssit ja jännittää, että tulee pahoja virheitä. Toinen tansseista on paha, koska se on niin paljon nopeampi verrattuna vakiotansseihin, Ville kertoo.

Vain muutamaa tuntia ennen lähetyksen alkua Ville ei tunne oloaan kovin itsevarmaksi.

- Mutta nostan itseni sitten tähdeksi, hän lupaa.

Ville on helpottunut, ettei ensimmäisellä kerralla kukaan pareista saa lähtöpasseja kisasta. Nyt hän haluaa antaa katsojille itsestään hyvän vaikutelman. Kotijoukot pitävät Villelle peukkuja tv:n ääressä ja paikalle kannustamaan saapuu omat bändikaverit, kuten räppiduon toinen osapuoli Jare Brand.

- Nyt vasta alkaa tajuta, että tämä todella alkaa. Nyt on aika keskittyä, Ville sanoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?