Bees and Honey: Näin uskomattomia seksikysymyksiä Suosikkiin lähetettiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Bees and Honey: Näin uskomattomia seksikysymyksiä Suosikkiin lähetettiin

Lopetettavan nuortenlehden Suosikin yksi legendaarisimpia hahmoja oli Bees and Honey –palstan lääkäri Eki eli Erkki-Pekka Helle.

Suosikin legendaarinen Bees and honey -lääkäri Eki eli Erkki-Pekka Helle.­

19.9.2012 14:36

Ekin palstalle nuoret lähettivät heitä askarruttavia terveyteen liittyviä kysymyksiä. Helle on vastannut nuorten kysymyksiin jo vuodesta 1974 lähtien – siis lähes 40 vuotta.

Eki kertoi Ylelle vuosi sitten antamassaan haastattelussa, että nuorten kysymykset ovat pysyneet lähes samoina 40 vuoden ajan.

–  Se, mikä on selvästi lisääntynyt, on masentuneisuus. Se on todella tätä nykypäivää. Kirjeistä se tulee hyvin suorasti esiin. Ne ovat pitkiä kirjeitä. Siellä on hyvin monenlaista ongelmaa: perheongelmia, koulukiusaamista, ja se on usein nimenomaan henkistä, Eki sanoi Ylelle.

Palstan kysymyksistä liikkuu myös monenlaisia urbaaneja legendoja.

Suosikki itse uutisoi 2010 verkkosivuillaan legendasta, johon lehti halusi vastausta Eki-sedältä. Suosikin mukaan liikkeellä on huhu, jonka mukaani, jossa tyttö kertoo tyydyttäneensä itseään nakilla, ja ongelmaksi olisi muodostunut nakin katkeaminen tytön sisään.

– Tätä nakkiviestiä en kyllä muista. Se taitaa olla ihan urbaani legenda, mutta onhan kirjeissä kaikenlaista ollut. Esimerkiksi porkkanaa ja banaania on kirjoittajien mukaan kokeiltu. Siinä on kyse ihan luonnollisesta uteliaisuudesta. Kyllähän pikkutytöt saattavat työntää joskus emättimeen jotain, mitä eivät sitten saakaan pois sieltä ja saatetaan tarvita lääkärin apua vieraan esineen poistossa, Helle vastasi Suosikille.

Katso Erkki-Pekka Helteen haastattelu Ylen Elävästä arkistosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?