Suosikki loppuu: Muistatko vielä etsintäkuulutuspalstat? - Viihde - Ilta-Sanomat

Suosikki loppuu: Muistatko vielä etsintäkuulutuspalstat?

Muistatko vielä, miten Suosikissa etsittiin tyttö- ja poikaystäviä ennen kännykkä- ja nettiaikaa?

19.9.2012 14:27

Yksi Suosikin viihdyttävimpiä palstoja oli kirjeenvaihtopalsta, jonka etsintäkuulutusosiossa ennen kännykkä- ja nettiaikaa etsittiin tyttö- ja poikaystäviä.

Moni yritti etsiä, mutta harva taisi löytää.

"Portugal! Jätkä hotelli Albufeirassa. Muistatko farkkupaitaisen tytön, joka ei uskaltanut tulla jutteleen. Koneessa istuin pari rivii ennen sua ja vilkuilin usein taakseni. Kirjoittaisitko?" eräs tyttö haikaili vuoden 1996 Suosikissa.

"Kuopio 12-21.6.96" Isonen Ville. Sinua jäi kaipaamaan eräs ryhmäsi jäsen. Emme kerinneet edes juttelemaan juhlissani. Voisitko ottaa yhteyttä! Suvi"

"Pori! Kaksi discoon pettynyttä tyttölasta kävelee pois jäähallin discohumusta. Äkkiä he huomaavat 4 salskeaa nuorta miestä. Tyttöjen päässä syttyy yhteinen ajatus. Häpeilemättä he pyytävät röökiä. Onneksi joukossa on uhrautuva nuori mies, joka päättää tehdä miehen työn. Tytöt hyppivät eteen päin riemusta säteillen, jääden kuitenkin kaipaamaan prinssejään. Jos tunnistitte itsenne, niin tehkää miehen työ 2 ja ottakaa yhteyttä!".

Löysikö kukaan epätoivoisesti etsinyt kumppania palstalta?

Varsinkaan silloin, kun tuntomerkit olivat tasoa "sinulla oli punainen paita ja vaaleat hiukset, katsoin sinua bussin ikkunasta ja huomasit tuijotukseni".

Tunnustatko kirjoittaneesi palstalle? Entä löysitkö etsimääsi? Kerro meille!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?