Salkkariasiantuntija: Kuumottavaa peliä, Sebastian ja Isabella - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkariasiantuntija: Kuumottavaa peliä, Sebastian ja Isabella

Oli meillä työkaverini kanssa naurussa pitelemistä, kun katsoimme hölmistyneen Katariinan ihmettelyä Antille miehen päällä olevasta paidasta.

18.9.2012 22:34

Antin eilen yllättäessä Isabella ja Sebastian saunassa johti Sebastianin alastomana kekkuloimiseen, kun Isabella vei pettämissalaisuutta peitelläkseen Sebastianin vaatteet mukanansa yläkertaan.

Myöhemmin Antti oli nähnyt Sebastianin paidan, jonka Isabella väitti olleen lahja miehelle. Samaan aikaan Sebastian joutui valehtelemaan paidan ostaneelle Katariinalle sotkeneensa paidan.

Tähtihetki oli, kun veljekset rouvineen saapuivat ravintolaan ja Katariina ihmetteli Antille, oliko miehellä päällä hänen Sebastianille ostama paita.

Huh huh, millainen pokka pariskunnalla Isabella ja Sebastianilla on. Ei tuollaista elämää normaali ihminen jaksaisi. Huomasitte varmaan, miten Elias kuuli rapussa Isabellan ja Sebastianin salakeskustelun.

En yllättyisi ollenkaan, jos pian suoraselkäinen teini ottaisi isänsä puhutteluun ja uhkaisi kertoa salassa polttavasta rakkaudesta myös Antille ja Katariinalle.

Isabellasta ja Sebastianista on hyvää matkaa tulossa Salkkareiden Brooke ja Ridge. Niin kiinni he tuntuvat toisissaan olevan! Minun puolestani molemmat saisivat siirtyä elämässään eteenpäin ja unohtaa keskinäinen lämpönsä.

PS. Kirjoitin eilen Dam Damista, se oli tietenkin virhe. Jostain syystä tein virheen, vaikka tarkoitin Moosea. Kiitoksia hoksaaville lukijoille!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?