Tänään tv:ssä: Anu Saagim lyttää peppukisaajia, muut kannustavat - Viihde - Ilta-Sanomat

Tänään tv:ssä: Anu Saagim lyttää peppukisaajia, muut kannustavat

Tänään kannattaa kääntää tv-kanava Foxille, kun Tanssi peppu pieneksi -formaatti starttaa suomeksi.

Tanssi peppu pieneksi -kisaajat.­

18.9.2012 15:28

Kansainvälinen Tanssi peppu pieneksi -formaatti rantautuu nyt Suomeen. Tosi-tv-ohjelmassa kilpaillaan sekä tanssitaidon kehittymisestä että painon pudottamisesta. Yhtenä tuomarina nähdään jo Viron-versiossa mukana ollut Anu Saagim, joka on tullut tutuksi suomalaisten tyylin ja ulkonäön arvostelijana. Kilpailijoille on siis luvassa myös rankkaa palautetta.

Jotkut kilpailijoista ovat kommenttien jälkeen itkeneet vessassa.

- Ihmiset ovat kyllä loukkaantuneet, sen huomaa naamasta. Suomalaiset ovat sellaisia, että jos joku vaate ei sovi, niin he syyttävät vaatetta. Ei se ole vaatteen vika, vaan sinun vika, että olet lihava! Anu paukauttaa. Onneksi näin kylmää kyytiä ei ole koko ajan, sillä juontaja Lola Wallinkoski on kilpailijoiden puolella. - Me haluamme antaa laihtumiseen apuja ja keinoja, joita kilpailijat eivät ole välttämättä itse keksineet. Jos päästää itsensä oikein isoksi, niin voi tulla sellainen olo, että enhän minä pysty enää tanssimaan. Sitten nämä tyypit huomaavat, että voi vitsi, jalka nouseekin vielä tällä tavalla, Lola iloitsee. Tanssitaitoa tarkasti arvioiva koreografi Osku Heiskanen ylistää kilpailuun lähteneitä rohkeita ihmisiä.

- Heillä kaikilla on oma tarinansa ja omaa sanottavaa, ja se on tosi hienoa, hän hehkuttaa. - Vaikka meillä nyt on tuo Anu, joka on vähän kovasanaisempi, niin pohjimmiltaan ohjelman tarkoitus on kannustaa. Ei tässä olla kenenkään itsetuntoa lyttäämässä. Tanssiin suhtaudutaan rakkaudella ja ilolla. Showtanssija Niko Nousiainen komppaa kollegaansa. - Voin vain kuvitella, että ei ole kauhean helppoa lähteä ohjelmaan, jossa päälle isketään nakinkuori, joka ei näytä kenenkään päällä hyvältä. Tuomarit Osku Heiskanen, Niko Nousiainen ja Anu Saagim arvioivat kilpailijoiden kehittymistä paikoin kriittisestikin. Jos palaute alkaa olla liian ankaraa, Lola Wallinkoski (kisaajien keskellä, alla) tsemppaa ja lohduttaa.

Tiistaisin Fox klo 20.00

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?