Ville Keskilä: Olin leipääntyä Kotikatuun - Viihde - Ilta-Sanomat

Ville Keskilä: Olin leipääntyä Kotikatuun

Kotikatu jäi keväällä tauolle dramaattisissa tunnelmissa. Viimeisen kauden alkaessa jännitetään Niinan ja Teemun suhteen kohtaloa.

Ville Keskilä on näytellyt Kotikatu-sarjassa sen alusta lähtien, Ria Kataja tuli mukaan vuonna 2003. - On ihan kunnia-asia olla mukana Kotikadussa, ja toivon, että sarja saa arvoisensa lopun, Ria sanoo. ­

19.9.2012 7:58

Teemu Luotolaa esittävä Ville Keskilä ja Niinaa näyttelevä Ria Kataja tietävät jo pääpiirteissään, kuinka heidän roolihahmojensa tarina päättyy, mutta eivät sitä kerro. Meidän muiden on odottaminen joulukuun 8. päivään, jolloin sarjan vihoviimeinen eli 588. jakso esitetään. Kotikatua on silloin tehty kaiken kaikkiaan 17 ja puoli vuotta, ja se on kaikkien aikojen pisimpään jatkunut kotimainen draamasarja.

Ville myöntää ehtineensä jossain vaiheessa jo vähän leipääntyä Kotikadun tekemiseen.

- Ehkä se johtui käsikirjoituksista. Tuli sellainen olo, että nyt nuo eivät keksi tälle hahmolle yhtään mitään tekemistä eli minulle kunnollista näyteltävää. Mietin, että mitä ihmettä minä täällä pyörin, mutta sitten siitä mentiin taas eteenpäin vuosi kerrallaan, hän muistelee.

Päätös Kotikadun loppumisesta tehtiin jo lokakuussa 2011.

- Olihan se tavallaan vähän sokki. Sarjaa on kuitenkin tehty niin pitkään, ja olin tottunut siihen, että tämä on sitä minun päivittäisduuniani ja pääasiallinen tulonlähteeni. Sarjan jatkostakin oli jo puhuttu ja suunnitelmia tehty, Ville muistelee.

Myös Rialle Kotikatu on ollut iso osa elämää.

- On ihan eri asia tehdä sopimus vuodeksi kuin kolmeksi viikoksi. Pienten lasten äidille sarja on ollut aivan loistava työ ja tuonut taloudellista turvaa, hän sanoo.

Lue Rian ja Villen koko haastattelu sekä Kotikadun juonipaljastukset uudesta Tv-lehdestä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?