Panu-tyttö mainoksen kieltämisestä: Oli varmaan lattarintaisen kosto! - Viihde - Ilta-Sanomat

Panu-tyttö mainoksen kieltämisestä: Oli varmaan lattarintaisen kosto!

Tv-mainoksen Panu-tyttönä tunnetuksi tullut Anne-Marie Ellin-Laitinen ihmettelee vieläkin 20 vuoden takaista kohua.

Panu-tyttönä tunnettu Anne-Marie Ellin-Laitinen ei ymmärrä, miksi naisen rinnoista tehdään niin suuri numero.­

17.9.2012 9:29

- En ymmärtänyt silloin, enkä ymmärrä vieläkään miksi naisen rinnoista tehdään niin suuri numero. Kuvauksissa vaatteet olivat mielestäni ihan normaali kesäasu. Olen aina ollut muodokas, joten tietysti rintani tursottivat uimapuvusta ulos, Anne-Marie Ellin-Laitinen sanoo.

Maalivalmistaja Teknosin mainoksesta valitettiin markkinatuomioistuimeen ja sen esittäminen kiellettiin naista halventavana. - En tiedä kuka valitti, mutta epäilen sen olleen jonkun lattarintaisen naisen kosto, Panu-tyttö nauraa. Julkinen keskustelu mainoksesta kävi tuolloin kuumana, mutta Anne-Marie kieltää nyt, että naiset olisivat suoraan tulleet haukkumaan häntä. Ihmiset kyllä tunnistivat hänet, mutta harva sanoi mitään.

- Selän takana varmasti kuiskuteltiin ikäväänkin sävyyn. Sain pääasiassa ihailijapostia ja muutaman kirjeen parilta irstaalta mieheltä. Teknos teki siistityn version Panu-mainoksesta, jossa Anne-Mariella oli peittävä paita päällä. - En saanut mainospuolelta enää töitä ja se harmitti. Teknos olisi käyttänyt minua maksamalla 500 markkaa keikasta, kun monista töistä olisi kuulunut maksaa enemmän. Haastoin heidät oikeuteen ja hävisin taistelun usean vuoden jälkeen. Ehkä sain riitelijän maineen, mutta puolustin vain omia oikeuksiani.

Lue päivän Ilta-Sanomista Ellin-Laitisen rankasta elämästä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?