Salkkariasiantuntija: Seppo on suoraselkäinen suomalainen mies - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkariasiantuntija: Seppo on suoraselkäinen suomalainen mies

Eilinen jakso oli käänteitä täynnä, joista itsestäni kiinnostavin oli ehdottomasti Isabellan poliisilta saama vapautus Marian yliajosta.

6.9.2012 18:11

Aloin pohtimaan, miten Sepon nyt käy ja pääseekö korkkiruuvin kieroudella toimiva Isabella täysin vastuusta teoistaan.

Seppo on suoraselkäinen suomalainen mies, joka teki minusta aivan oikein kun meni poliisin puheille. Ikävä kyllä tuntuu kyllä siltä, että homma ei jää tähän Isabellan vapautumiseen.

Uskon, että naispaholainen yrittää jotenkin vängätä Taalasmaan Sepon kepin nokkaan ja vierittää syyn Marian kuolemasta talkkarin niskaan.

Varsinainen uutispommi oli, että Iida ei olekaan raskaana. Larilla ei ole nyt sitäkään syytä sitoutua Iidaan. Miten se vaikuttaa Eliaksen ja Larin väliseen lämppäilyyn?

Itse uskon, että Elias ja Lari päätyvät yhteen - ja varmaan melkoisella ryminällä Lari tulee kaapistaan. En tosin ole aivan varma, pitäisikö heidän olla yhdessä. Sen verran vakavana pidän Eliaksen kiusaamista, että minusta nuorenmiehen ei pitäisi antaa anteeksi Larille, vaikka ilmeisesti tässäkin tarinassa hevonen on jälleen rakkaudesta potkinut.

Jakso loppui Jirin, Paulan ja Joonatanin etsintöihin. He eivät nähneet onnettomuuspaikalla kadonneen kuolleesta (?) Severistä jälkeäkään. Kamera kuitenkin jäi Severin heijastimeen smurffauksen alkaessa...

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?