Salkkariasiantuntija: Karmiva yllätys - Aaro palasi! - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkariasiantuntija: Karmiva yllätys - Aaro palasi!

Se oli sitten Aaro Vaalanne, joka palasi sarjaan - valitettavasti. En kyllä usko, että kukaan varsinaiseti yllättyi. Olisin kyllä ennemmin nähnyt Aki Nikkisen takaisin Pihlajakujalla.

7.9.2012 20:09

Pakko myöntää, että olen hiukan pettynyt uusimpaan käänteeseen. Miksi ihmeessä tuotantoyhtiö halusi tuoda takaisin Aaron?

Minä en ymmärrä, ainakaan minua ei kiinnosta tippaakaan hänen hullut narsistisen psykopaattiset tempaukset. Aki olisi tuonut sarjaan hyvää mieltä eikä tällaista mukadraamaa, mitä on taas edessä.

Ehkä on hyvä palauttaa mieleen, miten Aaro "kuoli". Laura luuli menneensä naimisiin Eeron kanssa, mutta hääsviitissä paljastuikin hiuslisäkkeen pudotessa, että kyseessä olleen lempeän Eeron ilkeä kaksoisveli Aaro.

Laura löi Aaroa viinipullolla päähän, mutta pian hän palasi takaisin tajuihinsa ja yritti ampua huoneeseen tullutta Paulaa. Oonan nokkeluuden ansiosta ampuminen jäi vain yritykseksi. Ja naiset pudottivat Aaron loisteliaan hääsviitin parvekkeelta alas kuolemaan.

Eilen sairaalasta kadonnut Anni saapuu syrjäisen maalaistalon pihaan, jossa täysin terve Severi on leikkimässä, mikä ei nyt varsinaisesti ollut sekään kovin ylläri. Ja kukas muukaan sieltä talosta kävelee ulos kuin Annin oma poika Aaro Vaalanne.

Pakko vielä sanoa muutama hajanainen kommentti eilisestä jaksosta. Ossin ja Ismon shöw oli jotain aivan uskomatonta farssia. Miten he kehtaavat? Minua ei ainakaan saisi millään ilveellä Amandaan katsomaan heidän karaokesähellystä.

Ja toisekseen, miten ihmeessä Jiri kestää Heidin kaltaista tuittupäätä? Heidi ei osaa muuta kuin valittaa valittamisen jälkeenkin. Hermot menisivät tuollaisen ihmisen kanssa. Tsemppiä Jiri!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?