Salkkariasiantuntija: Palaako Eero vai Aki? - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkariasiantuntija: Palaako Eero tai Aki takaisin?

Ovatko Aaro ja Eero elossa? Palaako Pihlajakadulle Jenni Vainio, Aki Nikkinen vai peräti molemmat?

5.9.2012 12:10

Kyllä se taitaa olla niin kuin monet uskovat, että ei Severi ole kuollut. Aivan liian paljon sen ympärillä on höyrinää eikä ruumista ole löytynyt. Aika klassinen tapa aiheuttaa epäilyksiä.

Monet ovat kirjoittaneet kommentteihin ja muutama kaverinikin on Facebookissa huomauttanut, että tulevien jaksojen nimistä voi päätellä Eeron ja Jennin palaavan takaisin sarjaan.

Näin voi hyvinkin olla, itse en halua niitä katsoa, koska spoilaus ei mielestäni ole kovin kiinnostavaa. Nautin enemmän arvuuttelusta ja veikkailusta.

Eräskin toimittajakaverini muistutti Facebookissa, että Aki Nikkistä näytellyt Sami Uotila on kertonut haastatteluissa tehneensä muutaman työpäivän televisioon.

Se olisi aika kova juttu. Liukaskielinen Aki on yksi lempihahmoistani vielä näin monen vuoden jälkeenkin. Kallen paluu sarjaan sai minut myös todella iloiseksi. Vielä, kun remmiin saataisiin Miro ja varsinkin Taalasmaan Ulla, ni johan olisi sarja kohdillaan!

Salkkareiden nettisivujen juonipaljastuksissa kirjoitetaan näin:

  Cindy turhautuu, kun Ossille ei vieläkään seksi maistu. Cindy päättää yllättää Ossin, mutta ei löydä tätä salilta. Harmistuneena hän alkaa lyödä nyrkkeilysäkkiä. Joonatan näkee Cindyn puuhat ja ehdottaa flirttinä, että hän voisi opettaa tälle nyrkkeilytekniikkaa. Cindy huomaa nauttivansa Joonatanin flirtistä vähän liikaa.

Ööh.. Salkkariväki, nyt ei kyllä uppoa!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?