Viihde

Haluatko ostaa vokaalin? Tämä show palaa televisioon!

Julkaistu:

Takavuosien suosittu tv-visailu palaa ruutuun MTV3:lle.
Onnenpyörä palaa tosin vain osana Mikko Leppilammen ja Heikki Paasosen tulevaa yhteistä talk showta. Nimikin on muutettu Epäonnenpyöräksi, mutta vetäjä on vanha tuttu Janne Porkka.

- Solar Televisionista otettiin yhteyttä ja kysyttiin kiinnostaako lähteä mukaan, Porkka kertoo.

Epäonnenpyörässä ei jaeta palkintoja vaan annetaan rangaistuksia, mutta tekijöiden toiveena oli, että meininki on sama iloinen kuin aikoinaan Onnenpyörässäkin.

- Minusta tämä on niin hyvää gonzoa, että ehdottomasti lähdin mukaan. Haluan tehdä sen hyvällä sykkeellä perinteisiä sanojen venytyksiä myöten. Se on oikeiiiiin!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Leppilammen ja Paasosen ohjelma tulee perjantaina parhaaseen prime time-aikaan, joten näkyvyys on taattu. Porkka varmisti ennen suostumustaan, että vanha Onnenpyörä saa ohjelmassa asianmukaisen kohtelun.

- Halusin, että vanhaa Onnenpyörää ei mollata, ei sen katsojia, faneja eikä tekijöitä, vaan että tehdään hyvässä hengessä. Tosin pojat ottavat nyt riskin, koska olen huomattavasti Paasosta nuorempi ja armottomasti komeampi kuin Leppilampi, Porkka heittää.

Porkka veti vuonna 2001 päättynyttä Onnenpyörää kaikkiaan kahdeksan vuotta. Ohjelma keräsi arki-iltapäivisin ruudun ääreen peräti 600 000 katsojaa. Ohjelman klassinen kysymys "haluatko ostaa vokaalin", elää edelleen.

- Viimeksi eilen multa kysyttiin, ostanko vokaalin.

Ei ihme, että Porkka jäi ihmisten mieleen, sillä hän teki Onnenpyörää kaikkiaan 1574 jaksoa. Ohjelman päätyttyä Porkka on keskittynyt työhönsä juontajana, stand up-koomikkona ja imitaattorina. Keikkoja hän tekee "harjakaisista gaalailtoihin".

Lisäksi Porkka on yhdessä toimittaja Esa Silanderin kanssa kehittänyt game shown nimeltä Onnenpallo. Se pyörii Ruotsinlaivoilla jo kolmatta vuotta. Alkavana talvikautena peliä pelataan kerran kuussa myös Helsinki-Tallinna välillä.

Kaksikko on luonut Onnenpallosta kansainvälisen The Get Lucky-show tv-formaatin. Pelin idea on siinä, että sen voi voittaa vastaamatta kertaakaan ja tietämättä mitään.

- Aineisto on tällä hetkellä eräällä sveitsiläisellä formaattikauppiaalla. Syyskuun aikana ratkeaa lähteekö hän tekemään formaatin eteen jotain vai tuleeko se bumenrangina takaisin, Porkka paljastaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt