Nazanin Boniadi joutui kärsimään skientologien näpeissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Skientologit laittoivat Cruisen vaimoehdokkaan kärsimään muun muassa hammasharjalla

Viikonloppuna Vanity Fair julkaisi uutisen, joka kertoi skientologien tyttöystävärekrytoinnista Tom Cruiselle.

Nazanin Boniadi oli kisan voittaja.­

5.9.2012 15:28 | Päivitetty 5.9.2012 15:37

Vaimoehdokaskisan voitti iranilaissyntyinen näyttelijä ja skientologi Nazanin Boniadi, joka seurusteli Tom Cruisen kanssa marraskuusta 2004 tammikuuhun 2005. Pian sen jälkeen Cruiselle löytyi vaimoksi Katie Holmes.

Boniadin piti allekirjoittaa läjä vaitiolosopimuksia. Hän rakastui tulisesti komeaan näyttelijään. Boniadi kuitenkin vetäytyi suhteesta omasta tahdostaan.

- Saan enemmän rakkautta elokuvieni statisteilta, kuin sinulta, Cruise valitti naiselle.

Mutta asia ei jäänyt siihen. Boniadi passitettiin päivittäisiin sessioihin, joissa hän "puhdistamaan itseään negatiivisista ajatuksista" Cruisea kohtaan.

RadarOnline kertoo, että Boniadi sai hermoromahduksen skientologien rangaistusten takia.

- Naz sai hermoromahduksen eron jälkeen, koska häntä rangaistiin. Hänen piti siivota skientologien päämajan vessoja hammasharjalla muiden askareiden ohella. Hän teki 10-15 tuntia päivässä töitä ja hänelle kerrottiin koettelemuksen syyksi se, että hän oli puhunut suhteestaan Cruisen kanssa, lähde paljastaa.

- Hän retkahti Tomiin nopeasti, mutta tympiintyi ja halusi mennä eteenpäin. Hän ei kuitenkaan pystynyt sitä tekemään ja kun hän viimein pääsi skientologien otteesta, hän ei tiennyt mitä tehdä ja oli täysin hukassa. Hänen äitinsä, joka kuului myös skientologeihin, tajusi tyttärensä hädän ja vei hänet hoitoon. Äiti pelasti Nazin hengen, sisäpiiriläinen jatkaa.

Skientologikirkon jäsenenä 34 vuotta ollut, mutta kirkosta eronnut ohjaaja Paul Haggis vahvistaa Vanity Fairin uutisen vaimorekrytoinnista todeksi. Hänen mukaansa Cruiselle oli rekrytoitu uusi vaimo. Haggis myöntää Boniadin joutuneen kärsimään skientologien näpeissä.

- He laittoivat hänet kärsimään ja sitten hiljensivät hänet. Eikä kyse ollut pelkästään uhkauksista, vaan he häpäisivät tytön.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?